Αποκλειστικό! Νέα ανεξάρτητη υποψηφιότητα για τον Δήμο Τρικκαίων

Μια νέα ανεξάρτητη υποψηφιότητα γνωστού Τρικαλινού και πρώην θεσμικού και συνδικαλιστή, έρχεται να «ταράξει» ακόμη περισσότερο τα ήδη ταραγμένα νερά στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του trikalaIN, εκτός από τις ήδη υπάρχουσες υποψηφιότητες που λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε, ετοιμάζεται για κάθοδο στις επόμενες δημοτικές εκλογές διεκδικώντας τον Δήμο Τρικκαίων και μια νέα ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κίνηση, που στην παρούσα φάση βρίσκεται στην στελέχωση του ψηφοδελτίου, μέσα από συνεχείς επαφές και διαβουλεύσεις των μελών της, επικεφαλής της οποίας φέρεται να είναι πρώην Πρόεδρος επιστημονικού φορέα των Τρικάλων.

Ήδη απ’ ότι γνωρίζουμε, την κίνηση αυτή έχουν αγκαλιάσει και συμμετέχουν στις διαβουλεύσεις αρκετοί συμπολίτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι η πρώτη φορά που ασχολούνται με τα κοινά και θέλουν να δούνε κάτι να αλλάζει επιτέλους σ’ αυτή την πόλη. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει εξευρεθεί και χώρος σε κεντρικό σημείο της πόλης, όπου θα στεγαστεί το «στρατηγείο» της νέας αυτοδιοικητικής κίνησης για τον Δήμο Τρικκαίων.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γνωρίζουμε σίγουρα τις επόμενες μέρες!