Στην τελική ευθεία για την έναρξη του Τρικαλινού παζαριού

Έχουμε εισέλθει στην τελική ευθεία για την έναρξη του περίφημου Τρικαλινού παζαριού που αρχίζει τo Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, αν και ανεπίσημα πάντα ξεκινάει από την προηγούμενη ημέρα.

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα, οι περισσότερες παράγκες έχουν ήδη ετοιμαστεί και περιμένουν τους εκατοντάδες μικροπωλητές και εμπόρους, να τις παραλάβουν για να βάλουν τα εμπορεύματά τους, αλλά και οι δεκάδες υπαίθριες ψησταριές και τα σημεία πώλησης του θρυλικού χαλβά Φαρσάλων, ενώ απομένουν από τη νέα εβδομάδα να διευθετηθούν οι τελικές παρεμβάσεις και λεπτομέρειες.

Όσον αφορά το λούνα πάρκ, που πολύς ντόρος έγινε μετά το θλιβερό δυστύχημα στον Αλμυρό, που κόστισε την ζωή σε ένα 14χρονο κορίτσι, θα είναι παρών στο Τρικαλινό παζάρι, ενώ η συμμετοχή ή όχι του «χαλιού», αναμένεται να γνωστοποιηθεί την Τρίτη, όταν θα έχει προηγηθεί η συνάντηση του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Κων/νου Ψύχου, με την ιδιοκτήτρια του λουνα παρκ Μαρία Παναγιωτοπούλου.

Το Τρικαλινό παζάρι ή πανηγύρι όπως είναι ευρύτερα γνωστό, αποτελεί ένα κοσμικό γεγονός για την περιοχή μας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που το περιμένουν εναγωνίως, για να κάνουν τα φθηνά ψώνια τους για τον χειμώνα, να διασκεδάσουν, να φάνε και να πιούνε και να περάσουν όμορφα!