Στην τελική ευθεία για το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της πόλης μας RUN GREECE την Κυριακή 26 Μαΐου

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκεται η οργανωτική επιτροπή, τις τελευταίες 4 ημέρες, πριν τον μεγάλο αγώνα. Οι διοργανωτές ΣΕΓΑΣ, με συνδιοργανωτές την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ,ΣΜΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΡΙΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΔΥΤ.ΘΕΣ-ΛΙΑΣ,Ε.Ε.ΣΤΑΥΡΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΕΟΔ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΣΕΦΑΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ,ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Όλο το προηγούμενο διάστημα συνεργάστηκαν, με στόχο την προετοιμασία του ΑΓΩΝΑ. ΤΟ RUN GREECE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΓΩΝΑΣ, γιατί δίνει την δυνατότητα, όχι μόνο σε αθλητές, δρομείς και πρωταθλητές, αλλά και σε όλους τους δημότες να λάβουν μέρος για πρώτη φορά, με δυναμικό ΒΑΔΙΣΜΑ, και να κάνουν τα 5000μ.σε μια πανέμορφη διαδρομή.

Τρέχοντας η βαδίζοντας, κλείνοντας από το κέντρο της πόλης(πλατεία Κιτριλάκη),κατευθύνονται προς τα κουτσομυλια,περνώντας,από Ασκληπιείο, μητροπολιτικό ναό Αγίου Νικολάου, κάτω από τον λόφο του προφήτη Ηλία, και στην συνέχεια συναντούν σε όλη την διαδρομή τις όχθες του Ληθαίου ποταμού και τερματίζουν ξανά στο σημείο εκκίνησης, απολαμβάνοντας ένα ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

Εκτός των 10000μ.για δρομείς, και 5000μ.για όλους τους δημότες, υπάρχει και ο παιδικός αγώνας 650μ.για μαθητές δ-ε-στ δημοτικού δωρεάν, ώστε τα μικρά παιδιά να μυηθούν στον αθλητισμό. Οι εγγραφές ηλεκτρονικά έχουν κλειδώσει την 21 ΜΑΙΟΥ ,όμως οι εγγραφές συνεχίζονται ατομικά και ομαδικά στο περίπτερο που βρίσκεται στην κεντρική πεζογέφυρα στην αρχή της ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ Από 10 έως 2 πρωί και 6 έως 9 απόγευμα έως και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ (ΓΑΡΙΒΑΛΔΗ 1),όπου οι δρομείς θα παραλαμβάνουν και τον εξοπλισμό τους(μπλουζάκι αγώνα, αριθμό και τσιπάκι χρονομετρησης). Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ,ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ,ΩΣΤΕ ΤΟ RUN GREECE ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΘΕΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.