Στην μάχη του Ευρωπαϊκού οι Tρικαλινοί Γιώργος και Ξενοφών Κουτσιούμπας

koyts_copyΟι Τρικαλινοί Γιώργος και Ξενοφών Κουτσιούμπας είναι μέλη της ελληνικής αποστολής που θα λάβει μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Με 18 αθλητές κι αθλήτριες στη σύνθεσή της η ομάδα πάλης «πέφτει» από την Τρίτη (29/3) στη μάχη της διάκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που ανοίγει την αυλαία του στο Ντόρτμουντ.

Η διοργάνωση είναι το πρώτο μεγάλο ραντεβού των αθλητών τη φετινή περίοδο και όπως δήλωσε και ο Ομοσπονδιακός προπονητής της ελευθέρας, Κώστας Σωτηριάδης, θα αποτελέσει «σκαλοπάτι» για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Σεπτεμβρίου, όπου και θα κριθεί η πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Η ελληνική αποστολή

Ελευθέρα πάλη: Γιάννης Ιβανίδης (55κ.), Ασλάν Ναμετίδης (60κ.), Γιώργος Σαββουλίδης (66κ.), Απόστολος Τασκούδης (74κ.), Εμζάριος Μπετινίδης (84κ.), Μιχάλης Τσικοβάνι (96κ.), Γιάννης Αρζουμανίδης (120κ.).
Γυναίκες: Φανή Ψαθά (48κ.), Μαρία Πρεβολαράκη (55κ.), Αγόρω Παπαβασιλείου (63κ.), Μαρία-Λουίζα Βρυώνη (72κ.)

Ελληνορωμαϊκή: Γρηγόρης Αναστασιάδης (55κ.), Μιχάλης Βλάχος (60κ.), Ιωάννης Παροτσίδης (66κ.), Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος (74κ.), Θεόδωρος Τουνουσίδης (84κ.), Γιώργος Κουτσιούμπας (96κ.), Ξενοφώντας Κουτσιούμπας (120κ.).

Sportrikala