Στην Λυγαριά o Kώστας Μαράβας

Στην δεύτερη έξοδο του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας ,συνοδευόμενος από τους Υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς  Συμβούλους του, περιόδευσε στην Λυγαριά παρακολουθώντας τις θρησκευτικές Εκδηλώσεις στην Μνήμη του Αγίου Χριστοφόρου.

Ο  κ. Μαράβας κατόπιν επισκέφθηκε τα Καταστήματα της περιοχής όπου αυτός και οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι  συναντήθηκαν με κατοίκους του Χωριού χαιρετώντας τους έναν-έναν χωριστά  και συνομίλησαν μαζί τους , για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο η Κοινότητα όσο και αυτοί  οι ίδιοι.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κων/νος Μαράβας τόνισε για μία φορά ακόμα την επιθυμία του να τον στηρίξουν ακόμα μία φορά για να εκλεγεί και ο συνδυασμός του  «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» να καταλάβει την πρώτη θέση στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές και να νικήσει από την πρώτη Κυριακή.

Γιατί αυτό το γεγονός είναι απαραίτητο για συνέχεια του Αναπτυξιακό έργου της Δημοτικής Αρχής και για την υλοποίηση των εξελισσομένων έργων σε όλο το φάσμα του Δήμου Πύλης.