Στην λαϊκή αγορά της Πύλης η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Παναγιώτα Μανταλιά

Σήμερα η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Παναγιώτα Μανταλιά με τον συνδυασμό «Συμμαχία ΥΠΕΡ των πολιτών» του κ. Κώστα Αγοραστού, πραγματοποίησε επίσκεψη στη λαϊκή αγορά της Πύλης και στα καταστήματα της περιοχής, συνεχίζοντας τις επαφές της  στα πλαίσια της προεκλογικής της εκστρατείας.

Η υποψήφια συζήτησε με τους παραγωγούς και τους καταναλωτές τα προβλήματα που τους απασχολούν. Προβλήματα που είναι έντονα σε μια ορεινή περιοχή όπως είναι αυτή του Δήμου Πύλης. Προβλήματα όπως η ανεργία, η έλλειψη ανταγωνιστικότητας, η μειωμένη ανάπτυξη της περιοχής βρέθηκαν στο πεδίο των συζητήσεων.

Παράλληλα συζητήθηκαν πιθανές λύσεις και προτάσεις οι οποίες θα είναι εφικτό να υλοποιηθούν με συνεργασία της Περιφερειακής ενότητας Τρικάλων και του δήμου Πύλης.  Η υποψήφια έχοντας καταγωγή από χωριά του δήμου Πύλης κατανοεί και γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα της περιοχής.

Παράλληλα συνάντησε και συνομίλησε με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Απόστολο Κολίτσα και κατοίκους του Κοτρωνίου για θέματα τις επικαιρότητας και τις πολιτικές εξελίξεις. Ως συνέχεια της σημερινής περιοδείας της έδωσε και δέχτηκε ευχές με τον νυν Δήμαρχο Κώστα Μαράβα, τον υποψήφιο Δήμαρχο Βαλάντη Τσιούτσια, καθώς και με εκπροσώπους του  υποψηφίου Δημάρχου  Θεόδωρου Χήρα.