Στην Καλαμπάκα η παρουσίαση του βιβλίου του ΑΟΤ

padosdairikes_agapes

 

 

 

Σε εκδήλωση που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας θα παρουσιαστεί το βιβλίο του κ. Θεόδωρου Αλεξιάδη με τίτλο “Ποδοσφαιρικές μου αγάπες – Α.Ο Τρίκαλα”. Στην πρόσκλησή του αναφέρει τα εξής:

Προσκαλούμε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους και μη του Δήμου Καλαμπάκας στην εκδήλωση της παρουσίασης του ιστορικού βιβλίου «Ποδοσφαιρικές μου αγάπες – Α.Ο. Τρίκαλα» που θα γίνει την Παρασκευή 18 Μαΐου, 2012 στην αίθουσα της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ Καλαμπάκας στις 8.00 μμ. Ο τόμος των 672 σελίδων καταγράφει όλη την ιστορία του Α.Ο.Τ. από το 1963 ως την φετινή περίοδο με αναλυτική περιγραφή όλων των αγώνων της ομάδας με συνθέσεις, σκόρερ ενώ δεν λείπουν και οι ιστορικές φωτογραφίες κάθε χρονιάς.

Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Καλαμπάκας που μου παραχώρησε την αίθουσα της βιβλιοθήκης και να προσκαλέσω ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ.Σακελλαρίου, τους αντιδημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Καλαμπάκας καθώς και όλους τους αιρετούς του Νομού Τρικάλων.

Με τιμή

Θεόδωρος Αλεξιάδης

Συγγραφέας