Στη…Λυρική μετά συζύγου ο Γιώργος Οικονόμου. Δεν φαίνεται να ανησυχεί για την πορεία Ανδρουλάκη

Α όλα κι όλα…Η δουλειά δουλειά και η διασκέδαση διασκέδαση για τον Τρικαλινό ψυχίατρο Γιώργο Οικονόμου και την επίσης γιατρό μικροβιολόγο σύζυγο του Βασίλκα Μερεντίτη.

Μα που βρήκε κι αυτός ο αθεόφοβος να πάει να διασκεδάσει, όταν βρέθηκε μαζί με την συμβία του στην Αθήνα …Στη λυρική σκηνή; Χάθηκαν τα μπουζούκια, χάθηκαν οι μουσικές σκηνές, χάθηκαν έστω τα μπαράκια βρε αδελφέ; Αλλά τι λέω…Ξέχασα πως οι «γαλαζοαίματοι» σαν τον Γιωργάκη, αρέσκονται σε τέτοια ακούσματα και όχι στα πιο…λαϊκά, που είναι για τον απλό κόσμο που δεν ξέρει και δεν έχει την κατάλληλη μουσική παιδεία να τα καταλάβει…

Η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος Οικονόμου και η Βασίλκα Μερεντίτη, μετέβησαν εις την πρωτεύουσα για να βοηθήσουν τον αγώνα του κουμπάρου τους Νίκου Ανδρουλάκη, για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ,στις εσωκομματικές εκλογές του προσεχή Δεκέμβρη.

Αν κρίνω πάντως από την επίσκεψη του ζευγαριού στην Εθνική λυρική σκηνή, μάλλον… χαλαρά την είδαν την δουλειά και δεν ανησυχούν ιδιαίτερα για την έκβαση του αγώνα του κουμπάρου, καθώς θεωρούν σχεδόν βέβαιη την επικράτηση του.

Και αν όντως συμβεί κάτι τέτοιο, άντε πιάστον μετά τον Οικονόμου…Εκεί που τον ψάχναμε, θα τον έχουμε κάθε μέρα μπροστά μας και ο νοών…νοείτω!