Εξασφαλίζει θέση στο τοπικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Πρόεδρος του ΣΕΠΕ Γιώργος Τσιάκαλος

Φουντώνουν ολοένα και περισσότερο οι φήμες που θέλουν τον δραστήριο Πρόεδρο του Συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων Γιώργο Τσιάκαλο, να έχει ήδη εξασφαλίσει μια θέση στο τοπικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Παρά το γεγονός πως υπήρξαν επίσης φήμες παλαιότερα, που τον ήθελαν να ασχολείται με την αυτοδιοίκηση, φαίνεται πως η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ έχει «κλειδώσει» για τα καλά. Έτσι το όνομα του Γιώργου Τσιάκαλου έρχεται να προστεθεί σ΄αυτά που υπάρχουν ήδη όπως είναι της Παναγιώτας Δριτσέλη, του Χρήστου Σιμορέλη, της Πέρυς Χαρτοπούλου από την Καλαμπάκα και φυσικά του Γιάννη Χάϊδου. Άγνωστες παραμένουν προς το παρόν οι προθέσεις των Σάκη Ξάφου και Δημήτρη Στάμου, ενώ η αποχώρηση του νυν Βουλευτή Σάκη Παπαδόπουλουαπό τα κοινά είναι δεδομένη.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Γιώργος Τσιάκαλος υπήρξε υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009 και μαζί με τον Γιάννη Χάιδο αποτελούν τη «νέα είσοδο» στελεχών στον ΣΥΡΙΖΑ, που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ.