Στη τουριστική έκθεση Philoxenia ο Γιώργος Καπέλος με σημαντικές συναντήσεις

Επίσκεψη στη τουριστική έκθεση Philoxenia της Θεσσαλονίκης και στο περίπτερο τής Περιφέρειας Θεσσαλίας, πραγματοποίησε ο νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος Πύλης Γιώργος Καπέλος.

Ο Καπέλος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δήμαρχο Αμπελοκήπων- Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου, τον Καραουλάνη Βασίλη Α’ Αντιπρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, τα μέλη του Επιμελητηρίου Τρικάλων Τσόλα Δημήτρη και Ζαφείρη Λίτσα και τόν Τρικαλινό επιχειρηματία Καρακικέ Δημήτριο, όπου αντάλλαξαν απόψεις γύρω από τον τουρισμό και τον ρόλο τής Αυτοδιοίκησης σε αυτόν.

Πρώτο θέμα της συζήτησης ήταν βέβαια το μεγάλο πρόβλημα πού αντιμετωπίζει η Θεσσαλία μετά την καταιγίδα Daniel καί τα ατελείωτα προβλήματα πού δημιούργησε. Το σημαντικότερο από την σύντομη κουβέντα, είναι ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ αναφέρθηκε ότι θα πρέπει η Θεσσαλία να στηριχθεί και ανέφερε χαρακτηριστικά “τα χρήματα θα πρέπει να πιάνουν τόπο και να μην μένουν στα ταμεία”, εννοώντας ότι η ΚΕΔΕ θα σταθεί και οικονομικά δίπλα στους πληγέντες Δήμους.