Στη λαϊκή της Οιχαλίας ο Κώστας Αγοραστός

oixali agora

Στη λαϊκή της Οιχαλίας περιόδευσε σήμερα το πρωί ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος με το συνδυασμό «Θεσσαλία Υπέρ Των Πολιτών» κ. Κώστας Αγοραστός. Ο κ. Αγοραστός είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με παραγωγούς και μικροπωλητές των λαϊκών αγορών, καθώς και να συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής.

Ο κ. Κ. Αγοραστός εξέφρασε στους παραγωγούς την αντίθεσή του στις αλλαγές που έφερνε το νέο νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές η οποία εκφράστηκε και κατά τη συνάντηση που έγινε πριν από μερικές ημέρες με την Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλίας.

«Στεκόμαστε δίπλα στους παραγωγούς, στηρίζουμε τους ανθρώπους του μόχθου και ενδυναμώνουμε το θεσμό των λαϊκών αγορών, μέσα από τις θέσεις μας που εκφράστηκαν και στο Περιφερειακό Συμβούλιο». Σημείωσε ο περιφερειάρχης.

Παράλληλα ο κ. Κώστας Αγοραστός εξέφρασε την άποψή ότι πρέπει να υπάρχει μια σταθερότητα στην κοινωνία και τα νομοσχέδια να μην αλλάζουν ριζικά, αλλά να θεραπεύουν και να βελτιώνουν τις όποιες αστοχίες. Οι συνεχείς αλλαγές καθώς και ο πολυκερματισμός της νομοθεσίας μόνο αρνητικές επιπτώσεις μπορούν να έχουν, καθώς αλλάζουν τον προγραμματισμό των ανθρώπων και λειτουργούν αποτρεπτικά στο επιχειρείν.

.