Στη Καρδίτσα ο νέος αν. Γραμματέας προγράμματος της ΝΔ Γιώργος Βλαχογιάννης με κυβερνητικό κλιμάκιο

Με κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Γεωργαντά, τον Υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας Χρίστο Δήμα και βουλευτές του νομού, συμμετείχε και ο Γιώργος Βλαχογιάννης με την ιδιότητα του Αν. Γραμματέα Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, κατά την επίσκεψη του στο νομό Καρδίτσας.

Τα μέλη του κλιμακίου συζήτησαν με πολίτες, επιχειρήσεις και αυτοδιοικητικούς φορείς της περιοχής, είδαν από κοντά και επιθεώρησαν τις εργασίες στο υπό κατασκευή διυλιστήριο και δίκτυο ύδρευσης του Συνδέσμου Ύδρευσης Σμοκόβου και το δεύτερο Υδροηλεκτρικό εργοστάσιο της Λίμνης Σμοκόβου που αποτελούν σπουδαία αναπτυξιακά έργα για την ευρύτερη περιοχή και κυρίως για τους αγρότες.

Στην συνέχεια επισκέφθηκαν την επιχείρηση παραγωγής λιπασμάτων BhP και την μονάδα κατασκευής μελισσοκομικού εξοπλισμού και χονδρικού εμπορίου μελιού APITEC – ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ. Πρόκειται για δυο καινοτόμες ελληνικές επιχειρήσεις, με σημαντική εξαγωγική δυναμική που συμβάλλουν στην τοπική ανάπτυξη και στην απασχόληση.

Στην επίσκεψη στον νομό Καρδίτσας παρευρέθηκαν επίσης ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς, ο Υφυπουργός Έρευνας και τεχνολογίας Χρίστος Δήμας, οι Βουλευτές: Καρδίτσας Γιώργος Κωτσός και Ασημίνα Σκόνδρα, Κορινθίας: Κόλλιας Κώστας, Μαγνησίας Αθανάσιος Λιούπης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Σοφάδων Αθανάσιος Σκάρλος, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι της περιοχής και ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Καρδίτσας Λάμπρος Τσιούκης.