Στη Δ.Α.Τρικάλων εκπρόσωποι του σωματείου καφετεριών Τρικάλων για να νέα μέτρα στην εστίαση

Το νέο πλαίσιο για καταστήματα εστίασης και χώρους διασκέδασης που τέθηκε σε ισχύ από την Παρασκευή 16 Ιουλίου, τέθηκε στο επίκεντρο της επίσκεψης που πραγματοποίησε στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων ο πρόεδρος του Σωματείου Καφετεριών Ν. Τρικάλων Γιώργος Ηλιάδης και ο Ταμίας του Δ. Σ Σωτήρης Μπαμπούρης.

Τους εκπροσώπους τον Τρικαλινών ιδιοκτητών Καφετεριών υποδέχτηκαν με εγκαρδιότητα οι Στέλιος Μπιλιάλης, Αναπληρωτής Διευθυντήςτης Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων και Βασίλειος Ραμόπουλος, Αναπληρωτής Διοικητής Α.Τ Τρικάλων, ενώ στη σύσκεψη συμμετείχε και η Ανδρονίκη Παρασκευαΐδου, Τμηματάρχης της Δημοτικής Αστυνομίας.

Σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος γύρω από την εφαρμογή των νέων μέτρων (αναλυτικά η ΚΥΑ) , ενώ συζητήθηκαν διεξοδικά λεπτομέρειες και απορίες των καταστηματαρχών για τις αλλαγές στη λειτουργία τους λόγω της πανδημικής έξαρσης. «Είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε το νέο μοντέλο λειτουργίας της αγοράς ώστε να συμβάλουμε και μείς στην προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού. Δεν θα είναι εύκολη η μετάβαση στη νέα πραγματικότητα, ούτε για τους επαγγελματίες ούτε για τους πολίτες, ωστόσο στο πλαίσιο καλής συνεργασίας με τις αρμόδιες αρχές, ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει όσο το δυνατόν ομαλή προσαρμογή στα νέα δεδομένα» τόνισε μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος του Σωματείου Καφετεριών Ν. Τρικάλων Γιώργος Ηλιάδης.