Στέφανος Καλαμαράς: Μην τους ακούτε… ελάτε να χαρείτε το χιόνι

O πρόεδρος της διοίκησης του Χιονοδρομικού κέντρου Περτουλίου Στέφανος Καλαμαράς με αφορμή τα όσα ακούστηκαν σχετικά με την λειτουργία του χιονοδρομικού αναφέρει για αυτόκλητους σωτήρες, χρέη, φορολογική ενημερότητα… 

Αναλυτικά:

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν μαγευτικό.

Και ήλιος και χιόνι παγωμένο στο Περτούλι, έφεραν μεγάλο αριθμό επισκεπτών στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου.

Η παροχή υπηρεσιών τόσο από την Επιχείρηση του Χιονοδρομικού όσο και από τους επαγγελματίες της περιοχής ήταν άψογη και υψηλού επιπέδου.

Όμως,

επειδή το προηγούμενο χρονικό διάστημα ακούστηκαν πολλές «σειρήνες», με αγωνία για το μέλλον και την λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου,επειδή εμφανίστηκαν, – όψιμα -, σαν αυτόκλητοι σωτήρες στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο,οφείλουμε να πούμε ότι δεν ισχύει τίποτε από όσα λέγονται ή μεταφέρονται.

Απεναντίας όλα είναι διαφορετικά.

Και δοθείσης της ευκαιρίας να γνωρίσουμε στους φίλους μας, λάτρεις του Χιονοδρομικού, όλα όσα έγιναν στην διάρκεια της τετραετίας από την διοίκηση μας.

Για πρώτη φορά το Χιονοδρομικό είναι απαλλαγμένο από χρέη και υποχρεώσεις προς τρίτους. Η Συνεταιριστική και το δάνειο της δεν υπάρχει πλέον. Με ενέργειες του Δήμου Πύλης, της διοίκησης και του Υπουργείου Εσωτερικών έχει αποπληρωθεί.

Υπάρχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα για κάθε χρήση.

Έχουμε στα χέρια μας το ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΑ λειτουργίας από το Υπουργείο Τουρισμού.

Αγοράστηκε πλέον και είναι περιουσία της Μονομετοχικής η πλακέτα που κάθε χρόνο ενοικιάζονταν έναντι δυσβάστακτου χρηματικού ποσού.

Έγιναν με τον καλύτερο τρόπο οι έλεγχοι και το σέρβις του μοτέρ του αναβατήρα.

Και χιονοπέδιλα υπάρχουν και σκι –  snowboard και παιδικά έλκηθρα και ότι άλλο χρειάζεται για την άψογη και ομαλή λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου.

Ανακαινίσαμε το Ιατρείο, για να παρέχει ο Ιατρός τις υπηρεσίες του, αν χρειαστεί, καθ΄ όλη την διάρκεια της περιόδου λειτουργίας του Χιονοδρομικού.

Συντηρήσαμε το ΣΑΛΕ και τοποθετήσαμε θέρμανση με φυσικό αέριο.

Υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ της διοίκησης και των εργαζομένων στον χώρο, γιατί παρέχουμε στους ίδιους καλές συνθήκες εργασίας, πληρώνοντας τακτικά, με σιγουριά και ασφάλεια.

Κάθε χρόνο συμμετέχουμε με περίπτερο, σαν Δήμος Πύλης, στον ΜΥΛΟ των ΞΩΤΙΚΩΝ.

Διαφημίζουμε τόσο το Χιονοδρομικό όσο και τις Επιχειρήσεις της περιοχής.

Είμαστε σε αγαστή συνεργασία με το Δασαρχείο Περτουλίου και την Πανεπιστημιακή διοίκησή του.

Ως πυξίδα έχουμε την ασφάλεια των επισκεπτών μας, την τάξη και την σειρά.

Και κλείνοντας λέμε σε κάθε κατεύθυνση ότι:

Σεβόμαστε τους επαγγελματίες του χώρου τότε και μόνο τότε, όταν υπάρχει σεβασμός στους χρήστες του Χιονοδρομικού και στους πολυπληθείς φίλους του, γιατί αυτοί δίνουν αξία στο Περτούλι, στην ευρύτερη περιοχή και στον Δήμο Πύλης.

Καλούμε για μία ακόμη φορά τους Θεσσαλούς, τους Θεσσαλονικείς, τους Αθηναίους και όλους τους φίλους.

Εμείς θα σταθούμε δίπλα τους.

Για την Διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ