Σε οικογενειακή ατμόσφαιρα η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των εργαζομένων του Γ.Ν. Τρικάλων

Μια όμορφη και σε οικογενειακό κλίμα γιορτή, με την ευκαιρία των Άγιων ημερών των Χριστουγέννων, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον τελευταίο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων- όπου λειτουργεί αίθουσα ξεκούρασης και ψυχαγωγίας- για τους εργαζόμενους του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Παρουσία των ιατρικού, νοσηλευτικού, διοικητικού και τεχνικού προσωπικού, καθώς και των μελών της διοίκησης Γιώργου Καπέλου και Θεοδόση Στάλια, ο Διοικητής του νοσοκομείου Δημήτρης Παρθένης στον σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε όλους τους εργαζομένους για την προσφορά τους και την αμέριστη συνδρομή τους στο έργο της διοίκησης, τονίζοντας πως οι μεταρρυθμίσεις στο νοσοκομείο που τόσο χρειάζονται θα συνεχιστούν, έστω και αν κάποιοι εντός και εκτός αυτού ενοχλούνται από κάτι τέτοιο. Υπογράμμισε πως εδώ και μια τριετία το Γ.Ν. Τρικάλων έχει εισέλθει σε μια περίοδο ανάπτυξης και ριζικών τομών και αλλαγών, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του και την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους ασθενείς, αποτελώντας πρότυπο λειτουργίας και για άλλα νοσοκομεία της χώρας.

Στην γιορτή των εργαζομένων παρέστη και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος εργάστηκε επί σειρά ετών στο νοσοκομείο ως γιατρός και Διευθυντής της Β’ Παθολογικής κλινικής και παίρνοντας τον λόγο εξήρε την συμβολή και προσφορά όλου του προσωπικού στην ανάπτυξη και αναβάθμιση του νοσοκομείου, εξαγγέλλοντας παράλληλα εκ μέρους της Κυβέρνησης και του Υπουργείου την πρόσληψη 15.000 ειδικοτήτων στο χώρο της υγείας σε ορίζοντας 5ετίας, με στόχο την επάνδρωση των νοσοκομείων της χώρας.

Αμέσως μετά οι εργαζόμενοι πέρασαν κάποιες όμορφες στιγμές σε εορταστικό κλίμα με μπουφέ και χαλαρή κουβέντα, ενώ με απόφαση της διοίκησης αποφασίστηκε η χορήγηση σε όλους 3ημερης επιπλέον άδειας, όταν το επιτρέψουν οι υπηρεσιακές ανάγκες.