Στέφανος Φωλίνας, ένας νέος τοπικός σύμβουλος με όρεξη και όραμα!

FolinasStefanos1

Συγκινήθηκα όταν έμαθα ότι 700 συμπολίτες μου, με τίμησαν με την ψήφο τους δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου για την συμμετοχή μου στην νέα δημοτική αρχή.

Είναι πράγματι μεγάλη ευθύνη η συμμετοχή στην άσκηση δημόσιας διοίκησης, ιδιαίτερα σε αυτή την οικονομική συγκυρία που έχει πλήξει όλους μας. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος αναζητά κάτι νέο για να ακουμπήσει τις ελπίδες του, αλλά παράλληλα στηρίζει και το έμπειρο και δοκιμασμένο.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους του πολίτες των Τρικάλων που έδειξαν ενδιαφέρον στις συζητήσεις που είχαμε όλη την προεκλογική περίοδο. Να ευχαριστήσω τους συγγενείς μου που με στήριξαν όσο μπορούσαν σε αυτόν τον πρωτόγνωρο αγώνα, τους φίλους μου που στάθηκαν δίπλα, τους συναθλητές του Αγίου Γεωργίου και της Μπάρας, τους πολλούς και καλούς συναδέλφους μου στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, στη δασική υπηρεσία, στον δήμο. Να ευχαριστήσω ξεχωριστά τους Βαρουσιώτες γείτονές μου, τους τριτέκνους-πολυτέκνους, καθώς και όλους εκείνους που με στήριξαν από την πρώτη στιγμή που δηλώθηκε η υποψηφιότητά μου.

Όλοι εμείς που ακολουθήσαμε τον Δημήτρη Παπαστεργίου σε αυτό το όμορφο ταξίδι, καλούμαστε να σταθούμε πλάι του, με απόλυτο γνώμονα, την υλοποίηση του προγράμματός μας. Ένα πρόγραμμα που μπορεί να υλοποιηθεί στην διάρκεια της πενταετίας, δουλεύοντας καθημερινά, χρησιμοποιώντας φρέσκιες ιδέες, και τις εμπειρίες μας.

Είναι προφανές ότι αν εργαστούμε, όπως έχουμε προγραμματίσει να κάνουμε σε όλη αυτή την μεγάλη περίοδο διοίκησης, είναι σίγουρο ότι οι συμπολίτες που μας εμπιστεύτηκαν θα συνεχίσουν να μας εμπιστεύονται και θα προστεθούν άλλοι τόσοι. Διότι η δημοτική αρχή που υλοποιεί τις υποσχέσεις της είναι η «καθαρή» δημοτική αρχή, που αναζητά ο τόπος σε αυτή την συγκυρία. Εξάλλου, είμαστε άνθρωποι που το αυτονόητο συνεχίζουμε να το θεωρούμε αυτονόητο. Το καθήκον μας είναι να ξεπεράσουμε την υλοποίηση του αυτονόητου και να προχωρήσουμε ένα βήμα για την υλοποίηση του ιδεατού.

Από ότι καταλάβατε φίλοι μου, οι μηχανές έχουν ανάψει. Καλή μας επιτυχία στην πενταετή δημοτική διοίκηση!

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΩΛΙΝΑΣ

.

.