Σταύρος Παντζόπουλος: «Το 2021 -2022 η μαζική παραγωγή του πάνελ της Elxis Energy»

«Είμαστε μία ελληνική start up, είμαι καινοτόμα εταιρεία που προσπαθούμε να συνδυάσουμε την τεχνολογία του Blockchain με την ενέργεια, δίνοντας έτσι μία απάντηση στις ενεργειακές ανάγκες του πληθυσμού», τόνισε ο Οικονομικός Διευθυντής της Elxis Energy, Σταύρος Παντζόπουλος, σε συνέντευξη του στην Βεργίνα Τηλεόραση και στην εκπομπή, ”Αποκαλυπτικά και επίκαιρα” με τον δημοσιογράφο, Ανδρέα Σταματόπουλο.

Αναφορικά με την καινοτομία του πάνελ της Elxis Energy και τις διαφορές του με τα φωτοβολταϊκά συστήματα, ο Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας, Σταύρος Παντζόπουλος ανέφερε ότι, «η διαφορά με τα φωτοβολταϊκά είναι αφενός ότι, έγκειται στο γεγονός ότι συλλέγει διαφορετικής φύσης ενέργεια. Το πάνελ της Elxis Energy δεν επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες. Μπορεί να αποδώσει ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, είτε έχει ήλιο, είτε έχει συννεφιά».

Ο Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας, Σταύρος Παντζόπουλος, διαβεβαίωσε ότι το πάνελ της Elxis Energy μπορεί να παρέχει ενέργεια 24 ώρες το 24ωρο.

«Η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια είναι διάχυτη παντού, Το πάνελ της Elxis Energy συλλέγει αυτή την ενέργεια και την μετατρέπει ρεύμα. Αυτό που το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα πάνελ είναι ότι, δεν αποβάλλει ρύπους, δεν ρυπαίνει το περιβάλλον», πρόσθεσε ο κ. Σταύρος Παντζόπουλος.

Για τη χρήση του πάνελ της Elxis Energy στην καθημερινή δραστηριότητα, ο κ. Σταύρος Παντζόπουλος, ανέφερε ότι το πάνελ της εταιρείας μπορεί τοποθετηθεί εύκολα στο σπίτι, στη βιομηχανία ακόμα και στα μέσα μεταφοράς.

Ο Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας ξεκαθάρισε ότι, το πάνελ λαμβάνει την πλήρη πιστοποίηση, ώστε να βγει την αγορά και να αποτελέσει το προϊόν που θα καλύψει όλες τις ανάγκες των πολιτών για ενέργεια.

Αναφορικά με το κόστος, ο κ. Παντζόπουλος, διαβεβαίωσε ότι είναι πιο φθηνό από άλλες ενεργειακές πηγές.

«Η Elxis Energy έχει χρονοδιάγραμμα για τη δημιουργία του πάνελ. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο σημείο, όπου βρισκόμαστε στο καινούργιο χρονοδιάγραμμα. Μέσα στο 2021 – 2022 αναμένεται να γίνει μαζικοποίηση της παραγωγής του πάνελ της Elxis Energy», κατέληξε ο κ. Παντζόπουλος.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη: https://youtu.be/9C7p_8Df79E

Τα έξι κλειδιά της επιτυχίας της Elxis Energy:

Δημιουργικότητα: Το Elxis συνδυάζει την ανανεώσιμη ενέργεια με την τεχνολογία του Blockchain.

Διαφορετικό: Το πρώτο που συνδυάζει όλες τις πηγές ανανεώσιμης ενέργειας.

Καινοτομία: Το Elxis παράγει απεριόριστη, καθαρή, εναλλακτική ενέργεια.

Φιλικότητα: Χρησιμοποιούμε υλικά που είναι ασφαλές προς το περιβάλλον.

24/7: Το panel μπορεί να παράγει την ίδια ποσότητα ενέργειας σε όλη την διάρκεια της μέρας.

Αποδοτικότητα: Το panel δεν επηρεάζεται από καιρικές συνθήκες, ούτε με την απουσία του φως.

Η ομάδα της Elxis έχει πολυετή εμπειρία στο τομέα της ενέργειας, και ο κύριος στόχος της είναι να δημιουργήσει μία εναλλακτική μορφή ενέργειας που θα είναι φιλική προς το περιβάλλον αλλά και προς τον άνθρωπο.