Σταθερά με Βαγγέλη Φρύδα στο τιμόνι η ομάδα μπάσκετ των Τρικάλων

Με τον Βαγγέλη Φρύδα να είναι σταθερά στο τιμόνι της ομάδας ως Πρόεδρος, ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία της με προπονήσεις στο Δημοτικό κλειστό της πόλης, η ομάδα μπάσκετ των Τρικάλων, εν’ όψει της 5ης συνεχόμενης συμμετοχής τους στην Basket League.

Διάχυτη είναι η αισιοδοξία στην ομάδα για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα με τον Πρόεδρο της ΚΑΕ Βαγγέλη Φρύδα να εύχεται,η ομάδα να έχει μία χρονιά ανταγωνιστική «και στο τέλος να είμαστε στους στόχους μας πετυχημένοι» και να δηλώνει ότι «ήταν να χτιστεί μία ομάδα στα δεδομένα που εμείς έχουμε με στόχο να έχουμε μία χρονιά γεμάτη και κύρια κύρια στόχος να είναι παραμονή. Ότι προκύψει περισσότερο καλό θα είναι αλλά πρωταρχικός μας στόχος είναι και πάλι η παραμονή στην 5η μας χρονιά στην κατηγορία και αυτό για μας ισοδυναμεί με πρωταθλητισμό».

Ο Βαγγέλης Φρύδας που είναι χρόνια τώρα κοντά στην ομάδα, με τις σωστές κινήσεις του ίδιου και των συνεργατών του, έχει κάνει τις καλύτερες επιλογές για την ομάδα που διανύει περίοδο φορμαρίσματος, αισιοδοξίας και σιγουριάς στις τάξεις των παικτών και του προπονητή, βασικούς παράγοντες για μια καλή πορεία.

Να ευχηθούμε και εμείς εδώ στο trikalaIN καλή αρχή στην ομάδα και καλή πορεία στο πρωτάθλημα στη BasketLeague.