Στα Τρίκαλα το Σάββατο ο Μ. Βορίδης

voridis_makisΣτα Τρίκαλα θα βρίσκεται αυτό το Σάββατο 19 Μαρτίου ο βουλευτής Αττικής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑ.Ο.Σ.), κ., Μάκης Βορίδης. Ο κ. Βορίδης θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της πρώτης ανοικτής συγκέντρωσης που θα πραγματοποιήσει η Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων του ΛΑ.Ο.Σ., στο πλαίσιο μιας σειράς δράσεων που έχουν αποφασιστεί για το επόμενο διάστημα. 
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιο» στις 7.30 το απόγευμα, όπου θα αναπτυχθούν οι θέσεις του κόμματος για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, αλλά και για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η Κυβέρνηση, ενώ ενδέχεται ο κ. Βορίδης να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης το πρωί του Σαββάτου.
Επίσκεψη Καρατζαφέρη μέσα στην άνοιξη;
Όπως προαναφέρθηκε, η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα σειράς εκδηλώσεων που προγραμματίζει η τοπική Νομαρχιακή Επιτροπή, ενώ μέσα στα σχέδια της είναι να επισκεφθεί την περιοχή, μέσα στην άνοιξη ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ωστόσο, ακόμα τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί, καθώς τα τοπικά στελέχη βρίσκονται στις απαραίτητες διεργασίες, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ν.Ε. Τρικάλων του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Χρήστο Τσιόλα και όλα είναι υπό εξέταση.
Σε ό,τι αφορά στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ο κ. Τσιόλας επανέλαβε την αντίθεση του κόμματος στις συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολείων, λέγοντας ότι «αποτελούν κύτταρο της κοινωνίας. Όταν δημιουργείς ένα σχέδιο «Καλλικράτης» που αφαιρείς τις Κοινότητες, καταργείς τα Αστυνομικά Τμήματα, καταργείς τα Σχολεία, άρα και το δάσκαλο αυτό σημαίνει μια εγκατάλειψη της υπαίθρου, διότι ο άλλος δεν έχει που να μείνει και το παιδί του θέλει να πάει σχολείο και σταματά αυτό, λόγω κόστους. Όπως «Καλλικράτης» έγινε πρόχειρα χωρίς πόρους, έτσι και γίνεται η συγχώνευση των σχολείων. Είμαστε αντίθετοι σε όλη αυτή την κατάσταση». Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα αποτελέσματα του Eurogroup, λέγοντας ότι «ήταν δεδομένο ότι θα έπαιρνε, όσα πήρε ο Πρωθυπουργός που σίγουρα αποτελούν «ανάσα», αλλά αυτό που έχει σημασία είναι με ποια ανταλλάγματα δόθηκαν, όσο δόθηκαν. Το θέμα είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Ποια μέτρα θα ληφθούν για την ανάπτυξη της χώρας, όταν εδώ και καιρό ακούμε για το περίφημο αναπτυξιακό νομοσχέδιο, όταν ακόμα δεν έχει έρθει στην Βουλή. Επίσης, δεν γνωρίζουμε τίποτα για τις περίφημες αποκρατικοποιήσεις, Υπάρχει ένας κυκεώνας, ένα χάος. Καταθέσαμε τις προτάσεις μας και αναμένουμε να εισακουστούν όλα αυτά».Πρωινός λόγος