Στα Τρίκαλα τις επόμενες ημέρες για ιδιωτική επίσκεψη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στα Τρίκαλα αναμένεται να βρεθεί στο τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα την Παρασκευή, ο Πρόεδρος της ΝΔ και Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο ιδιωτικής επίσκεψης του στην περιοχή μας με την οικογένεια του.

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο βάρυνε την απόφαση αυτή του Πρωθυπουργού, ότι τα Τρίκαλα αυτή την περίοδο βρίσκονται στο επίκεντρο του πανελληνίου ενδιαφέροντος με την διεξαγωγή του «Μύλου των ξωτικών», ωστόσο οι πληροφορίες λένε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι λάτρης της πόλης των Τρικάλων, των Μετεώρων και του ορεινού όγκου για την ανυπέρβλητη φυσική τους ομορφιά.

Το trikalaIN επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Τρικάλων Κώστα Τρέλλη, αν γνωρίζει περισσότερα για την επίσκεψη Μητσοτάκη και αν αυτή θα έχει και κάποιο πολιτικό χαρακτήρα ίσως, με επαφές και συναντήσεις με τοπικά στελέχη της ΝΔ.. Ο κ. Τρέλλης μας επιβεβαίωσε την έλευση Μητσοτάκη στα Τρίκαλα, χωρίς ακόμα ωστόσο να έχει ολοκληρωμένη ενημέρωση γύρω απ’ αυτήν. Πιθανότατα αύριο να γνωστοποιηθούν περισσότερες λεπτομέρειες.