Στα Τρίκαλα ο Σπίρτζης – επισκέφτηκε Ζάρκο, Καραβόπορο, Πιαλεία,και Ροπωτό

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα ο Υπουργός Υποδομών – Μεταφορών- Δικτύων κ. Χρήστος Σπρίντζης, συνοδευόμενος από Μηχανικούς του Υπουργείου του με επικεφαλής τον Προϊστάμενο  κ. Ιωάννη Αβραμόπουλο, και τον δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα, μετέβησαν στην πρόσφατα πληγείσα περιοχή της Πιαλείας για να δουν  από κοντά τα κατολισθητικά φαινόμενα .

Πριν την Πιαλεία, ο υπουργός επισκέφτηκε το Ζάρκο και τον Καραβόπορο, όπου επιθεώρησε την πορεία των αντιπλημμυρικών έργων.

Τον Υπουργό συνόδευαν, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κα Παναγιώτα Δριτσέλη και Σάκης Παπαδόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, αντιδήμαρχοι του δήμου Πύλης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Νίκος Λεμονάς, συνεργάτες του και στελέχη του δήμου Πύλης.

Να σημειώσουμε ότι οι Μηχανικοί του Υπουργείου που επισκέφθηκαν την περιοχή έκαναν αυτοψία, καταγραφή και καταμέτρηση των σπιτιών με σκοπό να βγάλουν σχετικό πόρισμα για τις κατοικίες.

Κατόπιν ο Υπουργός μετέβη στην Φιλύρα όπου είδε και εκεί ένα μικρό κατολισθητικό φαινόμενο στην περιοχή του Προφήτη Ηλία.

Τελευταίος σταθμός του Υπουργού ήταν το Ροπωτό όπου και εκεί ενημερώθηκε για τα κατολισθητικά  φαινόμενα που σημειώθηκαν πριν από κάποια χρόνια .

Ο Υπουργός κ. Σπρίντζης υποσχέθηκε να συνεργαστεί με τους συναρμόδιους Υπουργούς κ. Σταθάκη  και κ. Σκουρλέτη για να προβούν όλοι μαζί στις κατάλληλες ενέργειες για άμεση αποκατάσταση των πληγέντων στις παραπάνω περιοχές.