Στα Τρίκαλα η κορυφαία οδοντιατρική σύνοδος της Θεσσαλίας

  Στα Τρίκαλα και στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου ΑΝΑΝΤΙ CityResort θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 4-5-6 Μαΐου η 27η Πανθεσσαλική Οδοντοστοματολογική Σύνοδος, η κορυφαία επιστημονική εκδήλωση για  τον κλάδο της Οδοντιατρικής στη Θεσσαλία.

Για τις 3 αυτές ημέρες η πόλη μας θα αποτελέσει το κέντρο των εξελίξεων στον χώρο της Οδοντιατρικής και μεγάλος αριθμός οδοντιάτρων από όλους τους Θεσσαλικούς-και όχι μόνο-νομούς αναμένεται να συρρεύσει.

Το πρόγραμμα της Συνόδου περιλαμβάνει παρουσίαση θεμάτων που αφορούν όλη σχεδόν την γκάμα της Οδοντιατρικής επιστήμης και  από τις παραδοσιακές έως τις πλέον σύγχρονες προσεγγίσεις. Τα θέματα θα αναπτύξουν διακεκριμένοι ομιλητές με ξεχωριστή κλινική και ακαδημαϊκή εμπειρία. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και πρακτικά σεμινάρια μεταξύ των οποίων σεμινάριο ΚΑΡΠΑ που θα διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής 6 Μαΐου στο Μουσείο Τσιτσάνη.

Ο τίτλος της Συνόδου «Από την Αυγή στην Οδοντιατρική του μέλλοντος» δεικνύει τη σύνδεση με το ιστορικό παρελθόν της περιοχής μας καθώς η Αυγή είναι η μακρινή πρόγονός μας όπως ανασυντέθηκε/αναγεννήθηκε μέσα από το έργο του επίκουρου καθηγητή ορθοδοντικής κ.Παπαγρηγοράκη από τα οστά που ανακαλύφθηκαν στο σπήλαιο της Θεόπετρας.

Η Σύνοδος είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα της συνεχούς επαγγελματικής επιμόρφωσης και κάθε σύνεδρος θα λάβει τον αντίστοιχο αριθμό μορίων πιστοποίησης.

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Τρικάλων δεσμεύεται να συνεχίσει με απόλυτη προσήλωση το έργο της δια βίου εκπαίδευσης των μελών του εξασφαλίζοντας ένα άριστο επίπεδο υπηρεσιών για όλους τους πολίτες του νομού.