Στα Τρίκαλα η Πατούλη για την φωταγώγηση της κεντρικής γέφυρας

Φωταγώγηση της Γέφυρας του Δήμου Τρικκαίων από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Δ. Παπαστεργίου, και την Πρόεδρο του Δικτύου SDG 17 Greece κ. Μ. Πατούλη Σταυράκη

 Το Δίκτυο SDG 17 Greece, ως ο επίσημης φορέας του ΟΗΕ για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού στην Ελλάδα, με επίκεντρο τα75 χρόνια από την ίδρυσή του, την Ημέρα Ηνωμένων Εθνών συμμετέχει στην πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία «Φωτίζουμε την Ευρώπη με το Μπλε των Ηνωμένων Εθνών». Στο πλαίσιο αυτό, οι Δήμοι μέλη του Δικτύου το βράδυ της 24ης Οκτωβρίου θα φωταγωγήσουν τα δημαρχιακά τους μέγαρα ή άλλα εμβληματικά μνημεία και σημεία των πόλεών τους με το μπλε φως των Ηνωμένων Εθνών.

Με αφορμή αυτή, τo Σάββατο 24 Οκτωβρίου και ώρα 7 μ.μ. ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) Δημήτρης Παπαστεργίου, και η Πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, θα φωταγωγήσουν τη Γέφυρα των Τρικάλων μεταφέροντας πρώτοι το πανανθρώπινο μήνυμα των Ηνωμένων Εθνών στην ελληνική κοινωνία. Η δράση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Περιφερειάρχη ΘεσσαλίαςΚώστα Αγοραστού.