Στα Γρεβενά ενόψει της ΔΕΘ ο Κώστας Σκρέκας

Εν όψει της 84ης ΔΕΘ, ο Βουλευτής Τρικάλων και ΥφυπουργόςΑγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας επισκέφθηκε σήμερα την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των επαγγελματιών και των αγροτών της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.

Συνοδευόμενος απότον βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση , ο Κώστας Σκρέκας έκανε συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Γιάτσιο, τον Δήμαρχο Γρεβενών Γιώργο Δασταμάνη, τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Γρεβενών, καθώς και στελέχη αγροτικών συλλόγων, όπου αναφέρθηκαν οι προτεραιότητες της Κυβέρνησης στον αγροτικό τομέα και οι πολιτικές που προωθεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τη μείωση του κόστους παραγωγής.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Κώστα Σκρέκα στα Γρεβενά, ολοκληρώθηκε με ευρεία σύσκεψη στο Επιμελητήριο Γρεβενών, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου, γεωργικών και κτηνοτροφικών συλλόγων. Νούμερο ένα προτεραιότητα της σύσκεψης, τέθηκε η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του πρωτογενούς τομέα και η επίτευξη αυτού του στόχου δεν αφορά μόνο τη μείωση του κόστους παραγωγής αλλά και τη βελτίωση των τιμών πώλησης των αγροτικών προϊόντων.