Στα γραφεία της ΝΟΔΕ Τρικάλων η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μάρκου

Τα γραφεία της ΝΟΔΕ Τρικάλων επισκέφθηκε το απόγευμα της Τρίτης η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μάρκου, στο πλαίσιο της παρουσίας της στην πόλη των Τρικάλων.

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής, η οποία είναι ήδη εν ενεργεία Βουλευτής με τη ΝΔ (είχε εκλεγεί παλαιότερα με την ΔΗΜ.ΑΡ και εν συνεχεία με το ΠΟΤΑΜΙ και μετά ανεξαρτητοποιήθηκε), έγινε δεκτή με θερμή υποδοχή από τα μέλη της ΝΟΔΕ Τρικάλων με επικεφαλής τον Πρόεδρο Κώστα Τρέλλη, ενώ παρόντες στην συνάντηση ήταν και ο πρώην Βουλευτής Ηλίας Βλαχογιάννης, όπως επίσης και η υποψήφια Βουλευτής σε παλαιότερες εκλογικές αναμετρήσεις Κατερίνα Παπακώστα, αμφότεροι εν δυνάμει και πάλι υποψήφιοι Βουλευτές και η Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Καλαμπάκας Μαρία Σιουπέρη.

Η Κατερίνα Μάρκου στην σύντομη ομιλία της προς τα τοπικά ΜΜΕ, έθεσε το δίλημμα των επερχόμενων εκλογών, λέγοντας ότι ο κόσμος θα πρέπει να αποφασίσει αν θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ και πάλι στην κυβέρνηση με ότι αυτό συνεπάγεται (Ρουβίκωνες, βαριά φορολογία, μισθού υπό την μορφή επιδομάτων, αύξηση ατομικούς χρέους, παραχώρηση εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, 30.000 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών κ.α. ) ή την επιστροφή και πάλι στην κανονικότητα με κυβέρνηση ΝΔ. Οι ευρωεκλογές είναι καθοριστικές για την χώρα μας, γιατί θα δώσουν το σύνθημα ότι επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ φεύγει και η ΝΔ έρχεται. Είναι επίσης σημαντικές γιατί το 80% των νομοσχεδίων, περνάνε πρώτα από το ευρωκοινοβούλιο, αφού το κέντρο λήψης αποφάσεων για την χώρα μας δεν είναι πλέον η Αθήνα, αλλά οι Βρυξέλλες.