Στα γραφεία της ΝΟΔΕ Τρικάλων η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ Καλυψώ Γούλα

Τα γραφεία της ΝΟΔΕ Τρικάλων επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η δικηγόρος και υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ Καλυψώ Γούλα, με την ευκαιρία της παρουσίας της στην πόλη των Τρικάλων, η οποία έγινε δεκτή με θερμή υποδοχή από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κώστα Τρέλλη, τον Αντιπρόεδρο Χρήστο Τρικάλη, τον Γραμματέα Γιάννη Κουτσονάσιο, τον πρώην Βουλευτή Ηλία Βλαχογιάννη και τα μέλη του κόμματος και γνωστούς νομικούς Δημήτρη Μπέλτσιο και Παναγιώτη Βούλγαρη.

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, αλλά έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα και μάλιστα στο παρελθόν είχε ασχοληθεί ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση, έχοντας διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Αντιδήμαρχος και Δημοτική Σύμβουλος.

Η Καλυψώ Γούλα σε δηλώσεις της στο trikalaIN,τόνισε πως η σημασία των ευρωεκλογών για την χώρα και η επιλογή αυτών που θα μας εκπροσωπήσουν στο ευρωκοινοβούλιο είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς ο ρόλος της Ελλάδας είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την έννοια της ενωμένης Ευρώπης και ειδικά σε μια συγκυρία όπου ανθεί ο ευρωσκεπτικισμός και η άνοδος της ακροδεξιάς.

Τόσο ο Ηλίας Βλαχογιάννης ‘όσο και ο Κώστας Τρέλλης που πήραν αμέσως μετά τον λόγο, ευχήθηκαν στην κ. Γούλα καλή επιτυχία στον αγώνα της, αφού είναι αγωνίστρια και τόνισαν ότι θα πρέπει οι Τρικαλινοί να στηρίξουν έμπρακτα με την ψήφο τους τους Τρικαλινούς στις ευρωεκλογές, που στην ουσία θα αποτελέσουν ένα σκληρό και αδυσώπητο δημοψήφισμα για την ετοιμόρροπη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.