Στα χωριά του Δήμου Πύλης ο Σιμορέλης

11999230

Σε πολύ καλό κλίμα ολοκληρώθηκε η οργανωμένη περιοδεία του Χρήστου Σιμορέλη στα χωριά του Δήμου Πύλης Άγιος Βησσαρίων, Φιλύρα και Πιαλεία τη Δευτέρα 7 Σεπτέμβρη. Στόχος των επισκέψεων, που θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα και σε άλλα χωριά του Νομού, αποτελεί η ενημέρωση των κατοίκων για το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και η συνεχής χαρτογράφηση των προβλημάτων τους.

Η προσπάθεια του ΣΥ.ΡΙΖ.Α είναι μέσα από ένα παράλληλο πρόγραμμα αντισταθμιστικών μέτρων να απαλύνει τα επιβληθέντα υφεσιακά μέτρα της συμφωνίας, να επιφέρει οργανωτικό μετασχηματισμό και εκδημοκρατισμό του κράτους, να χτυπήσει τη διαφθορά και να δώσει ώθηση για την οικονομική ανάπτυξη .

Όπως δήλωσε κατά το πέρας της περιοδείας του ο υποψήφιος Βουλευτής: « Δεν πρόκειται να δραπετεύσουμε από τη δύσκολη στιγμή. Θα προσπαθήσουμε για μία αυτοδύναμη κυβέρνηση που θα παλέψει σκληρά για να σταθεί η ελληνική οικονομία στα πόδια της μέσα από ένα προοδευτικό πρόγραμμα ισοδύναμων με ταξικό πρόσημο. Όσοι εγκαλούν την προσπάθεια μας και την Κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α για την οριακή κατάσταση που έφτασε η οικονομία, ας θυμηθούν τη καμένη γη που παραλάβαμε, το εικονικό success story, και το κατεστημένο 40 χρόνων που δούλευε για το συμφέρον λίγων στην πλάτη ενός ολόκληρου λαού. Ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος στο παλιό πολιτικό σύστημα.»

11986095 11555789011

11989294