Στ. Νταούλας: Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει σημαντικά θέματα με επικοινωνιακούς όρους

Τις προσωπικές του απόψεις και τις απόψεις του κόμματος του, κλήθηκε να καταθέσει σε συνέντευξη του σε τοπικό ΜΜΕ ο Γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Νταούλας.

Ερωτηθείς για το πώς κρίνει την στάση της κυβέρνησης σε σημαντικά πολιτικά θέματα, όπως το θέμα της επιλογής της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στην θέση της Προέδρου της Δημοκρατίας, την σύσκεψη στη Γερμανία για το θέμα της Λιβύης χωρίς την συμμετοχή της Ελλάδας και την πρόσφατη σύσκεψη στην Αθήνα για το φράγμα της Μεσοχώρας και την εκτροπή του άνω ρου του Αχελώου, ο Γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι πάγια τακτική της κυβέρνησης είναι να αντιμετωπίζει τα σημαντικά πολιτικά προβλήματα και εθνικά θέματα με καθαρά επικοινωνιακούς όρους, βαδίζοντας στην ουσία στα τυφλά χωρίς σχεδιασμό και προοπτική.

«Πιστεύω ότι η κ. Σακελλαροπούλου είναι μια καλή επιλογή για τη θέση της ΠτΔ, αναρωτιέμαι όμως γιατί ξαφνικά την ανακάλυψε τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση θεωρώντας την κατάλληλη γι’ αυτή τη θέση, όταν πριν από ένα περίπου χρόνο δεν την είχε στηρίξει, όταν την πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ για την θέση της Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας» συμπλήρωσε ο Σταύρος Νταούλας.