Σούλα Μερεντίτη: Ποτέ και με τίποτα για συμπόρευση του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Έγραψε» για ακόμα μια φορά η πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σούλα Μερεντίτη, σχολιάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, σενάρια που θέλουν σε κοινή πολιτική συμπόρευση του ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Αφοριστική» όσο ποτέ άλλοτε, δεν διστάζει να καυτηριάσει τις πρακτικές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Ιδού τι έγραψε:

«Εδώ και αρκετές μέρες 15 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζονται για τα δικαιώματα του κατά συρροή αμετανόητου δολοφόνου τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα.

Οι μέρες περνούν και δεν υπάρχει καμία σοβαρή, επίσημη και σαφής αντίδραση από το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ (μια διαγραφή ή έστω μια καθαρή διαφοροποίηση).

Εν τω μεταξύ ακόμη και σήμερα κάποιοι μιλούν για ανάγκη συμπόρευσης του ΠΑΣΟΚ με το ΣΥΡΙΖΑ.

Λοιπόν καθαρές κουβέντες: Εγώ για την Δημοκρατία επιλέγω να αγωνίζομαι και να πορεύομαι με την μάνα του Θάνου Αξαρλιάν, με τον γιο του Νίκου Μομφερράτου, με τον αδελφό του Κώστα Περατικού, τις κόρες του Αλέξανδρου Αθανασιάδη, με τον πατέρα του αστυφύλακα Χρήστου Μάτη (το “χωριατόπαιδο” από το Θεσπρωτικό Πρέβεζας), με όλους τους συγγενείς των αθώων θυμάτων του δολοφόνου Κουφοντίνα. Ποτέ με τους κατ´ εξακολούθηση υποστηρικτές του.

Ποτέ και με τίποτα».