Σκρέκας από το συνέδριο της ΝΔ: Η κυβέρνηση λειτουργεί πάντα με γνώμονα το εθνικό συμφέρον

Για την στήριξη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων εξαιτίας της  ενεργειακής κρίσης, έκανε λόγο σήμερα ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας, από το βήμα του 14ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως τόνισε ο Τρικαλινός Υπουργός « Η ΝΔ είναι το κόμμα που με αρχές, αξίες και υπευθυνότητα αλλάζει την Ελλάδα προς όφελος όλων των ανθρώπων της. Από τότε που αναλάβαμε τα ηνία της χώρας έχουμε αντιμετωπίσει απανωτές και πρωτόγνωρες κρίσεις και έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε την κοινωνία και την οικονομία όρθιες.

Το αποδείξαμε στον Έβρο τον Μάρτιο του 2020 και στην παγκόσμια υγειονομική κρίση. Και τώρα κάνουμε το ίδιο με το Εθνικό Πρόγραμμα Στήριξης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις από τις εκρηκτικές αυξήσεις στο κόστος ενέργειας. Παράλληλα, σχεδιάζουμε για το μέλλον προκειμένου να εδραιώσουμε την Ελλάδα ως τη βασική πύλη εισόδου Φυσικού Αερίου για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και διαμετακομιστικό κόμβο πράσινης ενέργειας. Και αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά με την αντιπολίτευση. Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη λειτουργεί πάντα με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, ενώ εκείνοι βλέπουν τις μεγάλες κρίσεις σαν ευκαιρία να αποκομίσουν πρόσκαιρα, μικροπολιτικά οφέλη».