«Σκουπιδότοπος» το πάρκο Ματσόπουλου μετά τις αποχωρήσεις σχολικών εκδρομών

Μπήκαμε αισίως στην άνοιξη, την καλύτερη εποχή του χρόνου και ως είθισται αυτή την εποχή αρχίζουν πολλά σχολεία να πηγαίνουν και τις ημερήσιες εκδρομές τους.

Το πάρκο Ματσόπουλου, είναι ένας όμορφος φυσικός χώρος με αρκετό πράσινο και δέντρα, που φιλοξενεί εκδρομές πολλών σχολείων της πόλης των Τρικάλων, πλην όμως με το πέρας αυτών των εκδρομών, ο χώρος μετατρέπεται σ’ έναν απέραντο σκουπιδότοπο, αφού πολλοί μαθητές φεύγοντας και χωρίς τον παραμικρό έλεγχο των δασκάλων και καθηγητών τους, αφήνουν εκεί ότι μπορεί να φανταστεί κανείς, από πλαστικά μπουκάλια νερού,  από κύπελλα καφέ, από χαρτιά, από συσκευασίες κλπ., κι ας είναι μόλις λίγα μέτρα μακριά οι κάδοι σκουπιδιών και ανακύκλωσης.

Σε πολλές περιπτώσεις η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, έχει ειδοποιηθεί και έχει παρέμβει, αλλά δυστυχώς το «κακό» δεν λέει να σταματήσει. Σε κάθε νέα σχολική εκδρομή καινούργια σκουπίδια ρυπαίνουν τον χώρο.

Σήμερα ο φακός του trikalaIN βρέθηκε στο πάρκο Ματσόπουλου, καταγράφοντας εικόνες από το πράσινο και τον κεντρικό δρόμο, με τα απομεινάρια μιας ακόμα σχολικής εκδρομής…

Δίπλα ακριβώς είναι και οι κάδοι απορριμάτων!!!!!