Σκληρή απάντηση Μαράβα στους προεκλογικούς συκοφάντες του διαδικτύου

μαραβας τελικο

Κύριοι,

Εδώ και μερικές ημέρες παρακολουθούμε με ιδιαίτερη προσοχή να διεξάγεται  στον Δήμο Πύλης ένας εκλογικός αγώνας με χτυπήματα κάτω από την ζώνη, που αποκλειστικό στόχο και σκοπό έχουν να πλήξουν τον συνδυασμό μας «Πρώτα ο άνθρωπος» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Μαράβα.

Στις 11.5.2014 σε τοπικό μπλόκ των Τρικάλων υπήρξεαναρτημένο δημοσίευμα που αφορούσε, εμμέσως πλην σαφώς, τον υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα. Διαπιστώσαμε μετά λύπης μας, ότι αυτό το δημοσίευμα ετύγχανε αναληθειών και ανακριβειών, πέραν του γεγονότος ότι ολόκληρη η δημοσίευση ήταν υβριστική, λασπολογική και αποσκοπούσε στην μείωση αλλά και προσβολή της προσωπικότητάς του.

Επίσης,  στις 13.05.2014 διαπιστώσαμε ξανά ότι υπήρχε το ίδιο δημοσίευμα και σε  γνωστή ιστοσελίδα των Αθηνών, με προσωπική μας δε παρέμβαση αποσύρθηκε αυτό το συκοφαντικό και εξυβριστικό κείμενο. Θέλουμε στο σημείο αυτό να επισημάνουμε  ότι μάθαμε και τον συντάκτη αυτού του κατάπτυστου δημοσιεύματος, στον οποίο κάνουμε σύσταση  να απέχει από κάθε άλλη ενέργεια που εμπεριέχει συκοφαντίες για τον κ. Μαράβα και τον συνδυασμό μας.

Επιπλέον, οι  αναρτήσεις  αυτές έχουν αναπαραχθεί και στο facebook και εύκολα μπορεί ο καθένας να δει ποιοι είναι οι χρήστες που τις δημοσιεύουν και τις  διακινούν, οι οποίοι μάλιστα  γνωρίζουν  πολύ καλά ότι πρόκειται για ψευδή και συκοφαντικά γεγονότα που στόχο έχουν  να πλήξουν τον συνδυασμό μας. Ήδη τώρα,  στέλνουν καθημερινά  πλέον σε αθηναϊκές ιστοσελίδες παρόμοια  κείμενα που θίγουν και προσβάλουν βάναυσα την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητα του Υποψηφίου Δημάρχου μας. (Σ.Σ. τα συκοφαντικά αυτά  κείμενα στην διάθεση όλων των πολιτών καθώς και των αρμοδίων αρχών).  

 Είναι γεγονός πλέον  αδιαμφισβήτητο  ότι  μόλις οι αντίπαλοι του Κώστα Μαράβα αντελήφθησαν  ότι το «παιχνίδι του Δήμου» έχει χαθεί για αυτούς, τότε  άρχισαν το παιχνίδι της λασπολογίας και της συκοφαντίας.

Προτιθέμεθα,  ως συνδυασμός με επικεφαλής τον Κώστα Μαράβα, να προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη και να ζητήσουμε την προστασία  της, ώστε άμεσα να αρθούν όλα τα εξυβριστικά και συκοφαντικά  δημοσιεύματα που διακινούνται στο διαδίκτυο,  επιφυλασσόμενοι επίσης  κάθε νομίμου δικαιώματος

                   Το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού

         

                              «Πρώτα ο άνθρωπος»