Μεγαλειώδης η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού «Συμμαχία υπέρ των πολιτών»

DSC04719

Ογκωδέστατη, με ενθουσιασμό και παλμό ήταν η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ», με ομιλητές τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων και εκ νέου υποψήφιο κ. Χρήστο Μιχαλάκη και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και επικεφαλής του Συνδυασμού Κώστα Αγοραστό.

Η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Τρικάλων ήταν ασφυκτικά γεμάτη όπως και ο αύλειος χώρος από τρικαλινούς και τρικαλινές που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την ομιλία, δίνοντας με την εκπληκτική παρουσία τους ένας ξεκάθαρο μήνυμα για μεγάλη νίκη στις εκλογές της 18ης Μαΐου.

Συγκινημένος από την παρουσία του κόσμου ο κ. Μιχαλάκης ευχαρίστησε όλους για την δυναμική παρουσία τους, λέγοντας η παρουσία σας σήμερα εδώ επιβεβαιώνει μια προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από 3 χρόνια με τον Κώστα Αγοραστό. Μια προσπάθεια δύσκολη και επίπονη που όμως έφερε αποτελέσματα».

DSC04771

Στη συνέχεια αναφέρθηκε επιγραμματικά στα μεγάλα έργα του Νομού, λέγοντας ολοκληρώσαμε τα βασικά έργα υποδομής. Ενώσαμε με υπερσύγχρονους δρόμους τις 4 Περιφερειακές Ενότητες, στηρίξαμε τους ανθρώπους της υπαίθρου, τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, δώσαμε ελπίδα στους νέους μας. Στη συνέχεια κάνοντας έναν απολογισμό της θητείας τόνισε μας ξέρετε και σας ξέρουμε. Ήμασταν κοντά σας αυτά τα τρία χρόνια που πέρασαν. Ήμασταν στα χωριά, παλεύαμε και δίναμε μαζί λύσεις, παρά τις όποιες δυσκολίες υπήρχαν. Έτσι θα συνεχίσουμε μαζί και στη νέα πενταετία.

Το κλίμα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου η οποία ήταν ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο όπως και ο αύλειος χώρος, ήταν ενθουσιώδης και η συγκέντρωση μεγάλη σε όγκο Στην ομιλία του ο κ. Βλαχογιάννης υπογράμμισε την κρισιμότητα των εκλογών της 6ης Μαΐου και κάλεσε όλους να δώσουν το παρών στις κάλπες και να στηρίξουν τη Ν.Δ. τη μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση.

DSC04713

.