Σκηνικό «Χόλυγουντ» σήμερα στο κέντρο των Τρικάλων

 

Σε σκηνικό «Χόλυγουντ» μετατράπηκε σήμερα το πρωί το κέντρο των Τρικάλων, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ξένης (Ιταλοαμερικανικής συμπαραγωγής) ταινία με τίτλο «Borntobemurdered», που συνεχίστηκαν και σήμερα στην πόλη, μετά τον χώρο του σιδηροδρομικού σταθμού.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN, η καθημερινότητα σήμερα στο κέντρο των Τρικάλων κινούνταν γύρω από τους ρυθμούς των γυρισμάτων της πολυδιαφημιζόμενης ταινίας, με όλους τους συντελεστές της ταινίας (παραγωγή, σκηνοθέτης, ηθοποιοί, τεχνικό και βοηθητικό) να είναι προσηλωμένοι στα γυρίσματα των σκηνών, ενώ δεκάδες Τρικαλινοί είχαν κατακλύσει τους χώρους γύρω από την κεντρική πλατεία, για να δούνε από κοντά σκηνές και να εντρυφήσουν στο πως γυρίζεται μια ταινία.

Εκατοντάδες επίσης περαστικοί αλλά και οδηγοί αυτοκινήτων, περνώντας από το σημείο έριχναν μια ματιά, ικανοποιώντας έτσι την περιέργεια τους, ενώ αυξημένα ήταν τα μέτρα της παραγωγής για την διακριτική παρουσία του κόσμου, που τον κρατούσε σε απόσταση ασφαλείας από τον τόπο των γυρισμάτων.

Σε επιφυλακή βρίσκονταν επίσης άνδρες και γυναίκες του τμήματος τροχαίας Τρικάλων, ρυθμίζοντας την κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους γύρω από την κεντρική πλατεία.