Σήμερα στο «ΦΡΟΥΡΙΟ», ώρα 8 μ.μ. Δεν πληρώνουμε τα φοροχαράτσια

den-plirono_copy

Σήμερα Τρίτη 27-09 και ώρα 8 μ.μ. στο «Φρούριο» γίνεται ανοιχτή δημόσια Σύσκεψη – Συγκέντρωση Σωματείων, Φορέων, Κινήσεων και Πολιτών του Νομού Τρικάλων, με σκοπό να προετοιμαστεί το Παντρικαλινό Συλλαλητήριο την Πέμπτη 29-09 και ώρα 6 μ.μ. στη Κεντρική Πλατεία των Τρικάλων.

Μέχρι στιγμής σχεδόν 20 σωματεία, φορείς και κινήσεις των Τρικάλων δήλωσαν συμμετοχή στη σημερινή Συγκέντρωση και το μεθαυριανό Συλλαλητήριο.

Είμαστε εργαζόμενοι, του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, μικρομεσαίοι, επιστήμονες, άνεργοι, γυναίκες, νέοι.

Ανήκουμε σ’ όλα τα πληττόμενα κοινωνικά στρώματα και κλάδους.

Προερχόμαστε απ’ όλους τους κομματικούς και πολιτικούς χώρους, αλλά τώρα βλέπουμε ότι είμαστε όλοι στην ίδια μοίρα και οφείλουμε να είμαστε μαζί.

Βγαίνουμε στις πλατείες και τους δρόμους! Δεν πάει άλλο!

Είμαστε σε πόλεμο! Η κυβέρνηση, οι πολιτικές δυνάμεις που ουσιαστικά συμπλέουν μαζί της και η τρόικα κήρυξαν τον πόλεμο στον λαό, ένα άγριο κοινωνικό πόλεμο, για να γίνουν οι πλούσιοι πλουσιότεροι και η χώρα μας προτεκτοράτο του διεθνούς ιμπεριαλισμού. Στοχεύουν στην Ελλάδα της κοινωνικής ερήμου, με εξανδραποδισμένους τους Έλληνες. Είναι αδίστακτοι και ανελέητοι στον απάνθρωπο στόχο τους!

Η καταιγίδα των αντεργατικών και αντιλαϊκών μέτρων τους δεν έχει σταματημό. Χρησιμοποιούν την επιθετική τακτική του Σοκ και Δέος. Επιτίθενται στον λαό με καταιγιστικά πυρά. Δεν μας αφήνουν να πάρουμε ανάσα!

Πάνω στα λαϊκά εισοδήματα που έχουν ήδη συρρικνωθεί απελπιστικά, η κυβέρνηση επιτίθεται τελευταία μ’ ένα ορυμαγδό φόρων.

Όλος πλέον ο λαός δυσανασχετεί και αντιδρά στα ασήκωτα χαράτσια και αντιλαϊκά μέτρα που πέφτουν σαν κοτρώνες στο κεφάλι του. Χιλιάδες και εκατομμύρια πλέον άνθρωποι στη χώρα μας οδηγούνται στη φτώχεια, την πείνα, την εξαθλίωση και τον θάνατο.

Χρησιμοποιούν το χρέος (και τις δόσεις που μας δίνουν δεν μας δίνουν κάθε τόσο), μαζί με τον κίνδυνο για χρεοκοπία της χώρας, ως τρομοκρατικό όπλο για να περνούν τα πράγματι τρομακτικά τους μέτρα σε βάρους του λαού.

Προχωρούν στη μεθοδευμένη χρεοκοπία, κατάσχεση, εκποίηση και ξεπούλημα της χώρας μας. Για να τα πάρουν όλα στο τέλος το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο.

Το χρέος δεν είναι του λαού και δεν το αναγνωρίζουμε. Τον λαό τον έχουν ήδη πτωχεύσει. Λέμε ΣΤΟΠ στα ψέματα, την παραπλάνηση και την ψυχολογική τρομοκρατία της μαύρης προπαγάνδας τους.

Είμαστε σε αλυσίδα κινητοποιήσεων και δράσεων (συγκεντρώσεις, καταλήψεις, απεργίες κ.λπ.). Κάθε μέρα στον αγώνα!

 

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29/9 ΚΑΙ ΩΡΑ 6 μ.μ.

Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Σωματείων, φορέων και κινήσεων Ν. Τρικάλων