Σήμερα οι κηδείες των τριών νέων. Οι δυο ήταν αδελφές

ekab-night

Οργή και αγανάκτηση, εκτός από τη βουβή θλίψη για τον άδικο χαμό των τριών νέων παιδιών, επικρατεί στο Ριζόμυλο και στο Στεφανοβίκειο, μετά το τροχαίο δυστύχημα και τον βαρύ φόρο αίματος που πλήρωσαν τα δύο χωριά στην άσφαλτο, όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή τρεις νέοι άνθρωποι, ένας νεαρός 20 χρονών, από το Ριζόμυλο και δύο αδελφές 18 και 21 χρονών από το Στεφανοβίκειο, την ώρα που πήγαιναν στο σπίτι τους, λίγο μετά τη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Οι νεκρώσιμες ακολουθίες των τριών νεαρών θα γίνουν σήμερα το απόγευμα στις 5 στο Στεφανοβίκειο και στις 6 στο Ριζόμυλο.

Οι κάτοικοι, που ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι χάθηκαν τόσο άδοξα τρία παιδιά, είναι αγανακτισμένοι και οργισμένοι με τους υπεύθυνους του υπουργείου, που, παρά την όχληση της Περιφέρειας Θεσσαλίας δεν έλαβαν μέτρα ασφάλειας και υπάρχει σκέψη για δυναμικές κινητοποιήσεις με κλείσιμο του δρόμου «καρμανιόλα», όπου συμβαίνουν συχνά δυστυχήματα, λόγω της μεγάλης κίνησης βαρέων οχημάτων.

Οι νεαροί βρισκόταν σε εκδήλωση που οργάνωσε Πολιτιστικός Σύλλογος στην Πλατεία του Ριζομύλου, όπου η άτυχη 21χρονη τραγουδούσε και έπαιζε κιθάρα και, όταν τελείωσε ο 20χρονος, μετέφερε με το αυτοκίνητό του τις δύο κοπέλες στο σπίτι τους στο Στεφανοβίκειο, όπου δεν έφτασαν ποτέ, καθώς καθ’ οδόν συνέβη το φοβερό δυστύχημα που είχε αποτέλεσμα τα τρία νέα παιδιά να αφήσουν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.

Οι νεκρώσιμες ακολουθίες των αδελφών Κατερίνας και Ιωάννας Κουτσιαρή 18 και 21 χρονών θα γίνει στις 5 το απόγευμα από το Κοιμητήριο Στεφανοβικείου και του Φίλιππου Καπανιάρη 20 χρονών, στις 6 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό Αγ. Αθανασίου Ριζομύλου.

ΠΗΓΗ: magnesianews.gr

.