Σεμινάρια για τους Τρικαλινούς εκπαιδευτικούς

sxoleio proaylio

Η Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Τρικάλων ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Κέντρου Έρευνας «Μουσείο Τσιτσάνη» του Δήμου Τρικκαίων, βάσει του υπ’ αριθμ. 12474/28-11-2014 έγγραφό του και σε συνεργασία με το Σωματείο Φίλων Μουσείου Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων Φοίβου Ανωγειανάκη και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων, καλεί τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων της Δ/θμιας Εκπ/σης σε:

1. Ειδικό σεμινάριο την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 14:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων. Στο σεμινάριο παρέχονται στους εκπαιδευτικούς οδηγίες και υλικό σε ψηφιακή μορφή, που θα φανεί χρήσιμο ώστε να ξεναγήσουν οι ίδιοι τα παιδιά στην έκθεση στο χώρο του «Κουρσούμ Τζαμί» και να συνεχίσουν μετά την επίσκεψή τους στην τάξη με σχετικές δημιουργικές δραστηριότητες.

2. Διάλεξη το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 του Λάμπρου Λιάβα καθηγητή Εθνομουσικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα την Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική και τα λαϊκά όργανα.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης με τη σφραγίδα του Σωματείου Φίλων Μουσείου Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων Φοίβου Ανωγειανάκη.

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί να ενημερωθούν ενυπόγραφα και να υποβάλουν τις συμμετοχές τους στο email της Δ.Δ.Ε. Τρικάλων ([email protected]) το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 10/12/2014 και ώρα 10:00π.μ.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ Δ.Δ.Ε. Ν. TΡΙΚΑΛΩΝ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΚΛΑ

.