Σε τροχιά «απογείωσης» τα περιφερειακά αεροδρόμια

Πλήρης αναμόρφωση με σημαντικές εργασίες στις υποδομές διεξάγεται αυτή την περίοδο στα περισσότερα αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece, της οποίας η μετοχική σύνθεση διευρύνθηκε με την είσοδο του fund Marguerite.

Η έναρξη της θερινής σεζόν νωρίτερα για αρκετά αεροδρόμια και η διαφαινόμενη αύξηση του αριθμού των πτήσεων, λόγω της ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος στην Ελλάδα, έχουν σημάνει συναγερμό στην ανάδοχο εταιρεία των 14 διεθνών περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας.

Νέες συνεργασίες, ανάπτυξη και χιλιάδες ταξιδιώτες στα αεροδρόμια που διαχειρίζεται η εταιρεία αποτελούν τις πρώτες εκτιμήσεις των στελεχών της για τη νέα περίοδο. Χαρακτηριστικό είναι πως η εταιρεία εξασφάλισε νέες πτήσεις από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, ενώ ήδη συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες σκοπεύουν να ενισχύσουν φέτος την παρουσία τους και στα 14 αεροδρόμια. Ενδεικτικό της δυναμικής της εταιρείας και των προοπτικών ανάπτυξης της αεροπορικής αγοράς στην Ελλάδα είναι το γεγονός ότι, σε διάστημα λιγότερο από ένα έτος, funds ερίζουν για την είσοδό τους στο μετοχικό σχήμα της.

naftemporiki.gr