Σε συντροφικό κλίμα συνεδρίασε η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα

Σε κλίμα ενωτικό και συντροφικό συνεδρίασε η ΝΕ Τρικάλων, στο πλαίσιο της ανάγκης το κόμμα να επανεκκινήσει και να δρομολογήσει την πολιτική του δράση. Ένας μεγάλος κύκλος εσωστρέφειας έκλεισε και ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ οφείλει να ασκήσει τα καθήκοντα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μέσα κι έξω από τη Βουλή, με σχέδιο, υπευθυνότητα, σοβαρότητα και αγωνιστικότητα, για να υπερασπιστεί την ελληνική κοινωνία απέναντι σε μια σκληρά νεοφιλελεύθερη, αυταρχική και αντιλαϊκή ΝΔ.

 

Κυρίως, όμως, χρειάζεται να φέρουμε ξανά το οραματικό στοιχείο στο επίκεντρο του λόγου μας. Σε μια κοινωνία, που πιέζεται να γίνει, χαμηλών προσδοκιών, σε μια περίοδο απαξίωσης της πολιτικής, οφείλουμε να εμπνεύσουμε ξανά.

Για αυτό και σε τοπικό επίπεδο, προχωράμε άμεσα σε μια νέα επαφή με την κοινωνία, τις ανάγκες αλλά και τις ελπίδες της.
 

Σχεδιάζουμε τον οδικό χάρτη για έναν ολοκληρωμένο και δημιουργικό προσυνεδριακό διάλογο, επιταχύνουμε την οργανωτική
ανασυγκρότηση μας και φέρνουμε στο προσκήνιο δυναμικά τα προβλήματα του τόπου μας.
Στο επικείμενο αναπτυξιακό Συνέδριο ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα ξεδιπλώσει το πολιτικό του σχέδιο, προκειμένου η Θεσσαλία και ο νομός

Τρικάλων να σταματήσουν να μετράνε πληγές.
 

Η ανεπάρκεια που επιδεικνύει η Κυβέρνηση για τις καταστροφικές συνέπειες των πλημμυρών, δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού.
Επιβάλλονται στοχευμένες παρεμβάσεις και ρεαλιστικό σχέδιο ώστε η περιοχή μας να βαδίσει επιτέλους το δρόμο της δίκαιης ανάπτυξης και της προκοπής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία δε θα
διαψεύσει τις ελπίδες και τις προσδοκίες του αριστερού,
προοδευτικού κόσμου.