Σε παραλίγο τραγωδία κατέληξε το κυνήγι για φιλική παρέα στο Πρίνος Τρικάλων

Με ανθρώπινο αίμα βάφτηκε την Πέμπτη αργά το απόγευμα, φιλική εξόρμηση για κυνήγι αγριόχοιρου, στην περιοχή του Πρίνους Τρικάλων, όταν από εξοστρακισμό σφαίρας τραυματίστηκε σοβαρά ένας εκ των της παρέας των κυνηγών.

Συγκεκριμένα σε δασική περιοχή του Πρίνους Τρικάλων, είχε μαζευτεί παρέα από το ομώνυμο χωριό, αλλά και άλλες περιοχές των Τρικάλων, προκειμένου δύο  άτομα συγκεκριμένα από την παρέα να κυνηγήσουν θηράματα και γι’ αυτό το σκοπό είχαν στήσει καρτέρι σε κοπάδι αγριόχοιρων. Όταν πέρασε κάποια στιγμή το κοπάδι από μπροστά τους, αμφότεροι πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα τον εξοστρακισμό σφαίρας του ενός και τον σοβαρό τραυματισμό στην δεξιά κοιλιακή χώρα και το δεξί πόδι του άλλου.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου μετέφερε τον 26χρονο σοβαρά τραυματία, (σ.σ. τα στοιχεία του δράστη και του θύματος βρίσκονται στην διάθεση του trikalaIN), στην χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει νοσηλευόμενος σε θάλαμο της χειρουργικής κλινικής σε σταθερή κατάσταση.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και κρατείται στην Α.Δ Τρικάλων και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.