Σε ομάδα της Γαλλίας θα αγωνίζεται ο ποδηλάτης Νίκος ΖΕΓΚΛΗΣ για το 2015

33334

Μεγάλη αθλητική επιτυχία για τον Τρικαλινό αθλητισμόκαι γενικότερα για την Ποδηλασία , ο συμπολίτης μαςποδηλάτης Νίκος Ζέγκλης από το 2015 θα συνεχίσει νααγωνίζεται με τα χρώματα της Γαλλικής U.C.AUBENAS . Η ομάδα βρίσκεται Νότια της Γαλλίας και με δυο ώρες απόσταση από τις Μεγαλοπόλεις Λυών, Μονπελιέ και Μασσαλία, επίσης το μορφολογικό επίπεδο της περιοχής έχει αρκετή υψομετρική διαφοράκάτι που συμβαδίζει με τα χαρακτηριστικά του αθλητή.

Το ροστερ της ομάδας συμπληρώνουν εκτός από τουςΓάλλους αθλητές οι Sam Allen 24 χρ. Βρετανός , JostenVaidem 20χρ. Εσθονος , Adam Kordus 22χρ. Πολωνός , ο περσινός Πρωταθλητής των Νέων U 23 ΦαραντακηςΣτέλλιος που συνεχίζει για δεύτερη χρονιά και οσυμπολίτης μας Νίκος Ζέγκλης .

Σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή του έπαιξαν οι επιτυχίες κατά την περσινή και φετινή χρονιά , όπου μετά το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Δρόμου τον Ιούλιο στην Ελβετία με την Εθνική Ομάδα και έπειτα από πρόσκληση της AUBENAS μετέβη στην Γαλλική πόλη και παρέμεινε για έναν μήνα συμμετέχοντας στις προπονήσεις και αφήνοντας θετικά μηνύματα για την ένταξη του στην ομάδα για το 2015.

Ο αθλητής εκτός από της προπονήσεις που συμμετείχεμε την ομάδα, είχε και συμμέτοχη σε έναν αγώνατερματίζοντας στην 3η θέση των Εφήβων .

Επίσης εκτενή δημοσιεύματα είχαν οι Γάλλοι πουαναφέρουν στο διαδίκτυο: Un Grec a l’UC Aubenas ( Ένας Έλληνας στην AUBENAS ) όσο και σε αθλητικήεφημερίδα για την ανανέωση της ομάδας από νέουςαθλητές: L’Union mise sur la jeunesse .

Ο αθλητής δήλωσε : Η φετινή χρονιά ήταν η πιοαποδοτική χρονιά για μένα αφού ήμουν ο πιο σταθερόςαθλητής στην κατηγορία των εφήβων σε όποιον αγώνακαι αν έτρεξα, ήμουν στα μετάλλια ακόμη και ως της 26Οκτωβρίου συμμετέχοντας σε ανάβαση στην Αθήνα καιτερματίζοντας στην 2η θέση. Τώρα μέσα από αυτή τηνομάδα μού δίνεται η ευκαιρία να ανταγωνιστώ σε ένα υψηλότερο οργανωτικά ποδηλατικό επίπεδο αγώνωναυτό της Γαλλίας.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τηνοικογένεια μου που χωρίς αυτή δε θα ήμουν εδώ πουείμαι και παράλληλα τον θειο μου προπονητή managerΦώτη Ζέγκλη που όλα αυτά τα χρόνια με βοηθά με τιςγνώσεις του και όχι μόνο προπονητικά αλλά καιγενικότερα στις επιλογές και τους δρόμους που πρέπει να ακολουθήσω, και τον ευχαριστώ πολύ γι αυτό, επίσης ευχαριστώ τα X-treme stores Τρίκαλα κ. Γιώργο Κεχαγιάμε τα συμπληρώματα διατροφής που μου παρέχουν τηνεταιρία Gatsoulis- Fondriest Bikes για το ποδήλατο και την υλική υποστήριξη την Kifissia Bikes – με τα Ιταλικάκράνη Las και Κ-Sports.gr -Rotor Powermeter.

Τον αθλητή συγχαίρουν και του εύχονται καλή ποδηλατική αρχή στην νέα του ομάδα στην Γαλλία όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα του Νομού μας , οΠοδηλατικός Όμιλος Ιπποκλης Τρικάλων και οΠοδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ασκληπιός.