Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Kρηνίτσας συμμετέχει στην εκδήλωση “Με τσάμπουρα και μούστο”

 prosklisi perifereias.1

Τίτλος εκδήλωσης που αφορά στον παραδοσιακό τρόπο απόσταξης τσίπουρου που διοργανώνει η περιφερειακή ενότητα Τρικάλων της περιφέρειας Θεσσαλίας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Νοέμβρη και ώρα 12 το μεσημέρι στο χώρο της ΚΟΜΔΕ έναντι Ι.Ν Ζωοδόχου πηγής Σαραγιών.

Ο Eπιμορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Κρηνίτσας Τρικάλων, «Ε.ΠΟ.Σ», συμμετέχει στη μεγάλη αυτή εκδήλωση και για το λόγο αυτό καλούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να πλαισιώσουν την εκδήλωση όπως έγινε και πέρυσι.

Η συμμετοχή του συλλόγου μας αφορά την εμφάνιση του εφηβικού χορευτικού του συλλόγου μας, το οποίο με την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου κας Κατερίνας Δίμτσα θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας. Επίσης οι κυρίες – μέλη του συλλόγου μας θα ετοιμάσουν «τσιπουρομεζέδες», με πολύ μεράκι που θα προσφερθούν στο τέλος της εκδήλωσης. Ελάτε να σας κεράσουμε τσίπουρο και μεζέ αλλά προς Θεού μην έρθετε με άδεια χέρια αλλά φέρτε μαζί σας μπόλικη διάθεση, πολύ κέφι και όρεξη για χορό ώστε να διώξουμε κάθε τι αρνητικό από τη ζωή μας .

Για το Δ.Σ
Η πρόεδρος Αποστόλου Μαριάννα
Η Γραμματέας Τσόγια Παρασκευή