Σε κλιμάκιο στελεχών της Ν.Δ. στο Κιλκίς ενόψει ΔΕΘ η Κατερίνα Παπακώστα

Η Βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα,θα συμμετάσχει την ερχόμενη Τρίτη σε κλιμάκιο που θα επισκεφθεί τον νομό Κιλκίς ενόψει των εγκαινίων της 84ης ΔΕΘ, μαζί με τους βουλευτές Κωνσταντίνο Κυρανάκη (Νότιου Τομέα Β’ Αθηνών) και Αναστάσιο Μπαρτζιώκα (Ημαθίας) και τον Γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ.Στέλιο Κονταδάκη.

Στο πρόγραμμα των επαφών του κλιμακίου της Ν.Δ. περιλαμβάνεται η επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη και στον Δήμαρχο Κιλκίς, επίσκεψη στο Επιμελητήριο και συνάντηση με κομματικά στελέχη της περιοχής.

Η σχετική εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την παρουσία των τριών νέων βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου στο κλιμάκιο που θα επισκεφθεί τον νομό Κιλκίς, όπως και άλλων βουλευτών σε αντίστοιχες περιοδείες σε Μακεδονία και Θράκη, αποσκοπεί στο να βγουν μπροστά στην κοινωνία τα νέα πρόσωπα του κόμματος και να διαδώσουν το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, λίγες μέρες πριν την έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και την ομιλία του πρωθυπουργού στα εγκαίνιά της.