Σε ετοιμότητα βρέθηκε ο Δήμος Μετεώρων για τον «Διομήδη»

Ο Δήμος Μετεώρων για ακόμη μια φορά βρέθηκε σε πλήρη ετοιμότητα και αντέδρασε άμεσα από την πρώτη στιγμή, για την αντιμετώπιση δυσμενών καιρικών φαινομένων όπως η κακοκαιρία «Διομήδης» που πλήττει την περιοχή μας εδώ και δύο ημέρες.

Με τον συντονισμό του Δημάρχου κ. Αλέκου Θεόδωρου και τη διαρκή επίβλεψη και προσωπική παρουσία των αντιδημάρχων κ. Θώμου Γεώργιου, Κερασοβίτη Βασίλειου και Μπαντανίκα Νικόλαου, τα μηχανήματα αποχιονισμού ενεργούν από εχθές στο εσωτερικό οδικό δίκτυο των οικισμών, καθώς και στους δρόμους που οδηγούν στις κτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής.

Ο αποχιονισμός πραγματοποιείται στα διάσπαρτα χωριά μας για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την απρόσκοπτη μεταφορά των αγαθών καθώς πέρα από τις χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν, καταγράφονται ήδη και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Ο Δήμαρχος ευχαριστεί τους Δημότες για τη βοήθεια που προσφέρουν συμβάλλοντας και αυτοί στην προσπάθεια του Δήμου και ζητά την κατανόηση τους για τα όποια προβλήματα υπάρχουν αυτή τη στιγμή, διαβεβαιώνοντάς τους για την άμεση επίλυσή τους.