Σε αγωνιστική κινητοποίηση καλεί το ΠΑΜΕ

¨Κυβέρνηση- Μεγάλο  Κεφάλαιο¨

¨¨ Ακούστε το καλά!! ¨¨

 «Κάτω τα ξερά σας από την απεργία»

Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ στο Νομό μας οργανώνει αύριο Τρίτη 9 Γενάρη και ώρα 6.00μ.μ. στην πλατεία ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ, αγωνιστική  κινητοποίηση ενάντια στο νέο αντιλαϊκό πολυνομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για το κλείσιμο της τρίτης «αξιολόγησης», στα «προαπαιτούμενα» της οποίας, μαζί με άλλα αντιλαϊκά μέτρα, περιλαμβάνεται και η επίθεση στο απεργιακό δικαίωμα.

  Καλεί τους εργαζόμενους, τα εργατικά σωματεία, συλλόγους του μαζικού-λαϊκού κινήματος  να συμμετέχουν στην κινητοποίηση, να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Να ενισχύσουν τον αγώνα, τη δράση και τις πρωτοβουλίες στους κλάδους και τους χώρους δουλειάς.

Να ενισχύσουν τις μαζικές διαδικασίες, τις Γενικές τους Συνελεύσεις, τις συσκέψεις, τις συγκεντρώσεις.

Μετά την απόρριψη της πρότασής του για 24ωρη πανεργατική πανελλαδική απεργία από τις δυνάμεις του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, είδη    Ομοσπονδίες και τα Σωματεία που είναι στις Ομοσπονδίες έχουν πάρει απόφαση για 24 ωρη απεργία την Παρασκευή, 12 Γενάρη την ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.

Καλούμε  όλα τα εργατικά σωματεία, συλλόγους  στο Δημόσιο Τομέα του νομού μας,  σε απεργιακή  συγκέντρωση τη μέρα κατάθεσης του πολυνομοσχεδίου, να κάνουν δική τους υπόθεση την οργάνωση της αγωνιστικής απάντησης και να ενισχύσουν με την οργάνωση του αγώνα.