«ΣΑΣΜΟΣ»: Πρωτιά στην τηλεθέαση σε όλες τις κατηγορίες κοινού

Η πρεμιέρα της σειράς του Alpha σημείωσε σε όλα τα κοινά τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης για τη φετινή σεζόν, για όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές και σειρές μέχρι τώρα. Πάνω από 2.500.00 τηλεθεατές παρακολούθησαν τη σειρά έστω για 1 λεπτό!

Μεγάλη πρεμιέρα, χθες, Δευτέρα, για τον Alpha. Ο «Σασμός», η νέα ερωτική, δραματική σειρά, ήλθε με ορμή και καθήλωσε τους τηλεθεατές στην πρεμιέρα του, σε όλες τις κατηγορίες κοινού.

Η σκληρή ιστορία ενός σύγχρονου απαγορευμένου έρωτα στα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου, ενός έρωτα που δεν έπρεπε να συμβεί γιατί οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε μια σκληρή, πολύχρονη σύγκρουση μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού, με 2.668.000 τηλεθεατές να παρακολούθησαν έστω για 1 λεπτό τον «Σασμό»!

Ο αναπάντεχος και παθιασμένος έρωτας που έρχεται να ταράξει τις οικογενειακές ισορροπίες, να αμφισβητήσει την αιματηρή αναμέτρηση και να ανοίξει τον κύκλο της βεντέτας μεταξύ δύο οικογενειών, έκλεψε τις καρδιές των τηλεθεατών και σκαρφάλωσε  στον πίνακα τηλεθέασης χτυπώντας κόκκινο και πετυχαίνοντας την απόλυτη πρωτιά! Στο δυναμικό κοινό 18-54 έφτασε στο 31,3% και στο σύνολο κοινού στο 28,1%. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στα κοινά 15-24 σημείωσε 46,8% (άντρες) και 44,3% (γυναίκες).

Τα μοναδικά τοπία της Κρήτης, η υπέροχη φωτογραφία, ο σκηνοθετικός έντεχνος ρεαλισμός, οι αφοπλιστικές  ερμηνείες των ηθοποιών με την αμεσότητα, τη λιτότητα και την ακρίβειά τους, καθώς και η δυνατή ιστορία, στον πυρήνα της οποίας τοποθετείται το ερώτημα για το «πώς ο έρωτας μπορεί να νικήσει τη βεντέτα», ενθουσίασαν το κοινό, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του, ξεσήκωσαν το twitter. Διθυραμβικά ήταν τα σχόλια για την παραγωγή, τους συντελεστές, τη μοναδικότητα των εικόνων, το εξαιρετικό καστ. Εντυπωσιακά ήταν και τα νούμερα διάδρασης στο Twitter με όγκο σχολίων που ξεπέρασε τα 12.000 tweets (#sasmos: 9.539 tweets, #σασμος: 2.537 tweets). Το hashtag της σειράς ήταν στην πρώτη θέση των trends από το πρώτο λεπτό και συνεχίζει να καταλαμβάνει τις δύο πρώτες θέσεις έως και σήμερα (Τρίτη 07/09), μία ημέρα μετά την πρεμιέρα της σειράς γεγονός το οποίο υπογραμμίζει το μεγάλο ενδιαφέρον των τηλεθεατών για τη σειρά.

Δείτε απόψε –  Επεισόδιο 03 , στις 20:00

Η απόφαση του Στεφανή να αθετήσει την υπόσχεσή του και να πουλήσει το κτήμα σε ένα ξένο αναστατώνει τις δύο οικογένειες.  Μαθιός και Καλλιόπη αποφασίζουν, παρά τις αντιρρήσεις του Αστέρη, να προστατέψουν τον ξάδελφο ακόμα και με τα όπλα, ενώ ο Πέτρος ψάχνει εξοργισμένος να τον βρει σε όλο το χωριό.  Όσο ο Αστυνόμος προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα, η αγωνία για τη Μαρίνα και τη γιαγιά Ειρήνη κορυφώνεται…

Στο μεταξύ η Θοδώρα, έχοντας πει ψέματα στον Πέτρο, συναντιέται κρυφά με το Γιώργη για το πρώτο τους ραντεβού και τα πράγματα «αγριεύουν», ενώ ο Νικηφόρος αποθαρρύνεται όταν βλέπει το ενδιαφέρον της Τζένης για τον Άγη και γεμάτος ζήλια φεύγει από την παρέα μαζί με τον Μανόλη…

Τα πράγματα, όμως, θα γίνουν ακόμα πιο περίπλοκα. Η δικηγόρος που έχει προτείνει η Άσπα στην Αργυρώ για το πληρεξούσιο αποκαλύπτεται ότι είναι η Στέλλα! Καθώς μάλιστα η Αργυρώ την περιμένει έξω από το γραφείο της, μέσα η Στέλλα μιλά με τον Αστέρη που έχει έρθει να την επισκεφτεί. Για πρώτη φορά μετά τη Φρανκφούρτη  Αστέρης και Αργυρώ  βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής!

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 20:00 (για την εβδομάδα 06-09.09.2021). Από τις 13.09.2021, η ώρα προβολής θα είναι Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00.

nto-re-mi.gr