Ευρηματικός Κουρσό! Εγκαινιάστηκε η έκθεση γελοιογραφίας του Τρικαλινού σκιτσογράφου στο μουσείο Τσιτσάνη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στοΔίδυμο Οθωμανικό Λουτρό-Μουσείο Τσιτσάνη,τα εγκαίνια της έκθεσης του γνωστού Τρικαλινού σκιτσογράφου Απόστολου Κουρσοβίτη (Κουρσό) με τίτλο ««Ένα χαμόγελο, πίσω από τη μάσκα!»

Όλα τα σκίτσα που φιλοξενούνται στην έκθεση και τα οποία δημιουργήθηκαν την περίοδο της πανδημίας, διακρίνονται για την ευρηματικότητα και τη φαντασία τους.Το πενάκι του Κουρσό, διεισδυτικό, καυστικό και χιουμοριστικό, δείχνει τη δική του άποψη για την υγειονομική κρίση. Μια άποψη που μας συντροφεύει και μας γεμίζει χαμόγελα, μέσα στις δυσκολίες της καθημερινότητας. Ο δικός μας Κουρσό, συνεχίζει να μας συντροφεύει, είτε μέσω των εφημερίδων με τις οποίες συνεργάζεται στα Τρίκαλα και αλλού, είτε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Για το έργο και την προσφορά του Κουρσό στη τέχνη της γελοιογραφίας, μίλησαν ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος του προσέφερε και τιμητική πλακέτα, η Πρόεδρος του Δημοτικού θεάτρου Τρικάλων Σοφία Αλεστά και ο Βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος.

Η έκθεση που είναι ενταγμένη στις δράσεις του Φεστιβάλ Κωμωδίας 2021, θα διαρκέσει από τις 7 έως 15 Σεπτεμβρίου.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης καθημερινά: 09:30-15:00 και 18:30-21:30 Πληροφορίες: 24310 77977. (Στον εκθεσιακό χώρο τηρούνται όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα που ισχύουν).