Σάκη Παπαδόπουλε μιλάς εσύ για εμπάρκο;;;

Πολιτικοί και πολιτικά Κόμματα στην Ελλάδα του 2018, στην εποχή της ενημέρωσης και της γρήγορης πληροφορίας κάνουν εμπάργκο σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Τα λάθος μηνύματα που στέλνουν αυτές οι λανθασμένες αποφάσεις, αποτελούν πλήγμα για την αξιοπιστία των μέσων και των ανθρώπων που τα υπηρετούν. Από τη μία έχουμε τη Νέα Δημοκρατία και το εμπάργκο στην ΕΡΤ και από την άλλη ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α στον μεγαλύτερο ιδιωτικό σταθμό της χωράς τον ΣΚΑΙ.
Είναι λάθος η στάση και των δύο κομμάτων. Από όπου και αν σε καλούν συμφωνείς η διαφωνείς με το μέσο ή τον δημοσιογράφο, υπερασπίζεσαι τις απόψεις σου, αυτή είναι και η ομορφιά της Δημοκρατίας και της ελεύθερης έκφρασης του λόγου, όλα και όλοι κρίνονται.
Είναι υποκριτικό όμως βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α να μιλά για τα εμπάργκο. Αναφέρομαι στο κ. Παπαδόπουλο βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α Τρικάλων ο οποίος σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΣΧΗ αναφέρθηκε κατά των εμπάργκο.
Υποκριτικό και χυδαίο να κατακεραυνώνεις κάτι το οποίο το κάνεις. Μπορεί ο κ. Παπαδόπουλος και οι συνάδελφοί του στα Τρίκαλα να ξέχασαν, αλλά οι ίδιοι έχουν κάνει εμπάργκο στον ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Ζυγό fm 100 στα Τρίκαλα. Αυτό δεν πιάνεται ως εμπάργκο σε ΜΜΕ ? ή επειδή είναι σε τοπικό επίπεδο δεν είναι τόσο σοβαρό. Πριν εκλεγείτε όμως αυτό το μέσο , έβαλε την άποψη σας σε χιλιάδες σπίτια Τρικαλινών πολιτών.
Η Υποκρισία σας κ. Παπαδόπουλε στην εκφορά του λόγου σας δεν έχει όριο και πάτο.
Υ.Γ Για να σας προλάβω τυχόν πονηρές σας σκέψεις δεν εκπρόσωπό κανέναν, παρά μόνο την άποψη μου ως ενεργός δημοκρατικός πολίτης της χώρας και κάτοικος του Νομού στον οποίο έχετε εκλεγεί.
Πιλάτος Παναγιώτης
Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής (ΜΕ.ΣΥ.Α) και της Επιτροπής Νεολαίας του Ποταμιού