Σ. Παπαδόπουλος: Με το Παρθένη δεν μιλάω. Η εικόνα ως τώρα από τον διοικητή κ. Γρηγορίου είναι άριστη

Σε σημερινή συνέντευξη του στη Λέσχη 97,6 ο Σάκης Παπαδόπουλος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, αναφέρθηκε στον πρώην διοικητή του ΓΝΤ Δημήτρη Παρθένη λέγοντας χαρακτηριστικά:

« Η εικόνα που έχω ως τώρα από τον διοικητή κ. Γρηγορίου είναι άριστη, δεν έχω ακούσει κακή κουβέντα από κανέναν και συνεργάζεται άψογα με όλους μας. Αντιθέτως, ο πρώην διοικητής κ. Παρθένης, που εμείς από το ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήσαμε, δεν είχε καμία συνεργασία για μεγάλο διάστημα με τους άλλους 2 βουλευτές τον κ. Σιμορέλη και την κα. Δριτσέλη. Αναγνωρίζω με αυτογνωσία το λάθος μου να στηρίξω τον κ. Παρθένη, γιατί θεωρούσα ότι με το έργο το οποίο κάνει θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε τον εκρηκτικό του χαρακτήρα. Για να είμαι δίκαιος του αναγνωρίζω ότι επέμενε να ενισχύσει τη ΜΕΘ, και ήρθε τότε σε σύγκρουση με τη διευθύνουσα της μονάδας. Με τα αντικειμενικά προσόντα που είχε εκείνη την εποχή, έπρεπε να τον επιλέξουμε. Μετά όμως γνωρίζεις τον χαρακτήρα κάποιου ανθρώπου.

Με τον κ. Παρθένη δεν μιλάω αυτή τη στιγμή, από τότε που με απείλησε ότι ‘αν δεν τον φέρω στα Τρίκαλα θα δω τι θα πάθω’. Προεκλογικά τον περασμένο Μάιο δεν γινόταν να γίνει καμία μετακίνηση, γιατί θα είχε θεωρηθεί ρουσφέτι. Παρόλο που δεν έχουμε πλέον καμία σχέση εγώ συζήτησα με Υφυπουργό Υγείας κ. Κοντοζαμάνη για μετακίνηση του και αξιοποίηση του  στο Νοσοκομείο Λάρισας. Θα ήταν δίκαιη μια τέτοια μετακίνηση γιατί έχει κατάλληλο βιογραφικό, αλλά δεν μπορεί να τιθασεύσει τον εκρηκτικό του χαρακτήρα.»