Ρωσία: Με μια γροθιά στην καρδιά “τέλειωσαν” τον Ναβάλνι, λέει ακτιβιστής – Παλιά τεχνική εξόντωσης της KGB

“Πρόκειται για μια παλιά μέθοδο των τμημάτων ειδικών δυνάμεων της KGB”, υποστηρίζει Ρώσος πολιτικός εξόριστος που κάνει την καταγγελία.

Πιθανή εκδοχή για το πώς πέθανε ο Αλεξέι Ναβάλνι στη σωφρονιστική αποικία “Πολικός Λύκος” εμφανίζεται να είναι ότι ο θάνατός του επήλθε μετά από μια γροθιά στην καρδιά. Πηγή από τις σκληρές φυλακές στη Σιβηρία υποστήριξε ότι ο Ναβάλνι εξουδετερώθηκε με αυτόν τον τρόπο που είναι μια παλιά τεχνική της διαβόητης KGB, της υπηρεσίας πληροφοριών των Σοβιετικών.

Στην αρχική ανακοίνωση για τον θάνατο του Ναβάλνι αναφερόταν ότι είχε αισθανθεί αδιαθεσία την ώρα του προαυλισμού συνεπεία της οποίας είχε καταρρεύσει. Αργότερα έγινε γνωστό ότι στο σώμα του βρέθηκαν μώλωπες και σημάδια. Μετά την πληροφορία για το χτύπημα με γροθιά, την τεχνική της KGB, τα στοιχεία συνδυάζονται και ένα σενάριο είναι να του έδωσε το καίριο χτύπημα κάποιος πράκτορας την ώρα που βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο.

“Πρόκειται για μια παλιά μέθοδο των τμημάτων ειδικών δυνάμεων της KGB”

Σύμφωνα με τον Βλαντιμίρ Οσέτσκιν, Ρώσο εξόριστο και αγωνιστή για τα ανθρώπινα δικαιώματα, που μίλησε στους Times “πρόκειται για μια παλιά μέθοδο των τμημάτων ειδικών δυνάμεων της KGB. Εκπαίδευαν τους πράκτορές τους να σκοτώνουν με μια γροθιά στην καρδιά, στο κέντρο του σώματος. Ήταν χαρακτηριστικό γνώρισμα της KGB “.

Ρωσία: Με μια γροθιά στην καρδιά "τέλειωσαν" τον Ναβάλνι, λέει ακτιβιστής - Παλιά τεχνική εξόντωσης της KGBΟ Βλαντιμίρ Οσέτσκιν ιδρυτής του Gulagu.net που έκανε την αποκάλυψη επικαλούμενος πηγή από τη σωφρονιστική αποικία.

Ο Οσέτσκιν, είναι ιδρυτής της ομάδας Gulagu.net που συγκεντρώνει μαρτυρίες από κρατούμενους και εργαζόμενους στις διαβόητες φυλακές της Ρωσίας. Υποστηρίζει ότι οι πληροφορίες του προήλθαν από μια πηγή μέσα από την αρκτική αποικία ποινικών κρατουμένων όπου πέθανε ο Ναβάλνι την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου. Και διευκρινίζει ότι η πηγή είναι εργαζόμενος στη σωφρονιστική αποικία.

Οι πληροφορίες αυτές συνειρμικά οδηγούν στη σκέψη ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν επί Σοβιετικής Ένωσης πράκτορας της KGB.

ΠΟΥΤΙΝ KGBΟ Βλαντιμίρ Πούτιν υπηρέτησε στην KGB επί 15 χρόνια.

Από την πλευρά της οικογένειας, η χήρα του Ναβάλνι, Γιούλια Ναβάλναγια, υποστηρίζει ότι ο σύζυγός της δηλητηριάστηκε με τον νευροτοξικό παράγοντα Novichok και ότι οι ρωσικές αρχές προσπαθούν να καλύψουν τη δολοφονία αρνούμενοι να τους παραδώσουν τη σορό του πριν παρέλθουν δύο εβδομάδες.

thetoc.gr